Els comerços de Sants i de Creu Coberta surten al carrer aquest dissabte

De les 10 del matí i fins a dos quarts de 9 del vespre els comerços de l’eix comercial treuran la seva mercaderia al carrer per oferir al veïnat i als visitants una diada lúdica a l’aire lliure amb nombroses activitats i actuacions per a totes les edats


Una sonora batucada despertarà el veïnat de l’entorn dels carrers de Sants i de Creu Coberta per donar inici a la fira de comerç al carrer que se celebrarà el proper dissabte. Des de les 10 del matí i fins a dos quarts de 9 del vespre els comerços de l’eix comercial treuran la seva mercaderia al carrer per oferir al veïnat i als visitants una diada lúdica a l’aire lliure.

Al llarg del dia se succeiran actuacions, tallers i mostres diverses. Al carrer de Sants, per exemple, hi haurà un inflable, un trenet pels nens i nenes, un circuit per fer amb segway per grans i petits, entre moltes coses més. A la plaça de Sants també s’hi podran fer croissants: “Tindrem un taulell ben gran i després distribuirem trossets de pasta perquè els nens puguin enrotllar-los i instal·larem un forn elèctric al carrer per anar-los coent”, explica el Josep Baltà, del Forn Baltà. A més, també a la plaça de Sants es podrà gaudir de les actuacions de la Urban Dance Factory, l’escola de música Farré o la Fàbrica dels somnis, que també actuarà a l’escenari de Creu Coberta on també hi haurà activitats i tallers diversos, com per exemple un de globoflexia, es farà l’acte, ja habitual, contra la violència de gènere. Enguany els acompanyarà el Toni Arencón, que en la darrera edició dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta va guanyar la menció d’honor Viola d’Or amb un poema que parla d’aquet tema. “És el nostre acte principal i creiem que és molt important fer-lo”, comenta la Isabel Morell, de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta. A més, a Creu Coberta, hi haurà l’actuació de La Companyia, de dansa clàssica; balls de swing; una demostració dels gossos ensinistrats d’Agility i una mostra de dansa del ventre.

Al llarg de tot el dia hi haurà animació per tot el carrer, tallers dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana, mostra d’artesans, exhibició dels gegants de Sants, titelles, bombolles gegants, cavalls de la Guàrdia Urbana, ludoteca, estudi al carrer de Sants 3 Ràdio… Tot plegat, començarà a partir de les 10 del matí.

< < Clicar aquí >> per per veure el programa d’activitats del carrer de Sants per dissabte

< < Clicar aquí >> per per veure el programa d’activitats del carrer Creu Coberta per dissabte

< < Clicar aquí >> per veure les fotos de la mostra de l’any passat

Compartir: