La Societat Massa Coral de la Vinya de Sants va oferir les caramelles al barri

Des de fa 67 anys recorren els carrers del barri cantant caramelles amb la vestimenta tradicional i les barretines. << Vegeu fotos del recorregut que van fer dissabte per Sants >>


Des de fa 67 anys la Societat Massa Coral de la Vinya de Sants ofereix les seves caramelles al barri. Enguany, les van fer el passat dissabte, com ja és habitual fora de les dates de Pasqua perquè sinó tothom està de vacances. “A Barcelona no hi ha ningú el dia de Pasqua, antigament es sortia el dia de Pasqua però ara no es pot fer”, explica l’Anton Soldevila, president de l’històrica entitat santsenca.

Així, el dissabte a les 10 del matí van començar la cantada davant de la seva seu social, al carrer Cros. Des d’allà, van anar recorrent els carrers del barri parant-se a cantar davant de botigues i d’algunes cases particulars. “Cantem caramelles on ens inviten a cantar”, diu Soldevila. A la tarda, la primera cantada la fan a la residència de Mossèn Vidal Aunós. “Allí ens encanta estar-hi perquè ens esperen, són molt agraïts, per ells és un espectacle estupendo”, comenta el Josep Maria Coronas, tresorer de l’entitat. En canvi, la darrera cantada la van fer davant de la joieria Pallarès que és en un punt molt de pas i això fa que molta gent es quedés aturada a escoltar-los.

Però la Societat Massa Coral de la Vinya de Sants no participa només en les caramelles del barri sinó que intenta anar a tot arreu on els conviden. Per a les caramelles, tenen la vestimenta tradicional amb les barretines corresponents.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: