La Sants-Montserrat entra a la Copa Catalana de Caminades de Resistència

La tercera edició de la Caminada Sants-Montserrat que es farà el proper 12 i 13 de maig formarà part de la XV Copa Catalana de Caminades de Resistència. En total seran 66.300 metres a recórrer entre les 5 de la tarda del dissabte i la 1 del migdia del diumenge.


La tercera edició de la Caminada Sants-Montserrat que es farà el proper 12 i 13 de maig formarà part de la XV Copa Catalana de Caminades de Resistència que.catanitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Això ha obligat als.catanitzadors de la UEC de Sants a introduir-hi alguns canvis: “Ens n’anem més cap a Collbató i pugem pel camí de les bateries, un camí històric de pujar a Montserrat, que allarga una mica més l’itinerari però a la vegada és més suau”, explica Jordi Carull, membre de l.catanització. En total seran 66.300 metres a recórrer entre les 5 de la tarda del dissabte i la 1 del migdia del diumenge amb un desnivell acumulat de 4.300 metres.

Com a contrapartida, però, el fet de formar part d’aquesta competició dóna més ressò a la caminada i n’assegura una participació més àmplia: “Hi ha molta gent que ha de córrer aquestes caminades perquè dins de la copa n’hi ha 25 i com a mínim n’han de fer un 80%”, comenta Carull. Tot i que la inclusió de la marxa en la Copa Catalana de Caminades de Resistència ha fet créixer la marxa de Sants, els.catanitzadors limiten les inscripcions a 300 participants perquè, segons diu Carull, encara es consideren novells en l.catanització d’aquest esdeveniment i no voldrien que un excés de participants fes que se’ls hi escapés de les mans.

< < clicar aquí >> per a més informació i inscripcions de la Sants Montserrat 2012

Compartir: