Hostafrancs demana l’opinió al veïnat per elaborar el PAD

Amb el lema "Hostafrancs també decideix!" l’Associació de Veïns ha començat una campanya amb butlletes pròpies per recollir l'opinió del veïnat. Els hostafranquins poden entregar-les a la seu de l'associació, al Mercat d’Hostafrancs o a l’escola Joan Pelegrí.


“Què milloraries del teu barri?” és la pregunta que l’Associació de Veïns d’Hostafrancs planteja al veïnat per elaborar la proposta del Pla d’Actuació del Districte. Segons Josep Ortiz, president de l’entitat, les formules de participació que planteja el Districte són poc entenedores i des de l’associació veïnal han volgut elaborar una butlleta pròpia més clara pel veïnat. Així, plantegen preguntes sobre equipaments, serveis, convivència i urbanisme a més de deixar un espai de comentaris lliures per a que cadascú pugui dir-hi la seva. “Hem volgut sintetitzar en algunes coses per a que el veí doni la seva opinió i digui-hi què li sembla”, comenta Ortiz.

Els veïns i veïnes tenen temps de participar-hi fins el 13 d’abril, entregant la seva butlleta a l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, al Mercat d’Hostafrancs o a l’escola Joan Pelegrí. L’entitat les recollirà i en farà el buidatge. Amb aquesta informació i amb les seves pròpies valoracions, l’Associació de Veïns d’Hostafrancs farà una proposta per al PAD que entregarà al Districte de Sants-Montjuïc.

A la foto: Josep Ortiz, president de l’entitat, amb una de les butlletes

Compartir: