Més espai i més activitats en el nou local del Triangle de Sants

Més visibilitat i més accessible, això és el que més valoren els membres de l’Associació de Veïns, Comerciants i Industrials del Triangle de Sants del local que han estrenat al carrer Riego, just davant de la plaça d’Osca


Més visibilitat i més accessible, això és el que més valoren els membres de l’Associació de Veïns, Comerciants i Industrials del Triangle de Sants del local que fa poc més d’un mes que han estrenat al carrer Riego, just davant de la plaça d’Osca.

“Ha estat fabulós, a l’antic local hi havia molta humitat i això de baixar escales a la gent gran li va molt malament; aquí estem de maravella, hi podem fer moltes coses i veiem tota la plaça”, diu la Conxita Andrés, la presidenta de l’entitat. “Molts socis són gent gran i com que havien de baixar tres escales, no venien, per la dificultat que tenien”, comenta el Gaspar Santín un dels membres de l’associació. A més ara hi tenen una televisió gran on s’hi podrà veure el futbol i també hi volen.catanitzar cinefòrums.

Tot i que l’entitat i el que aporten els socis els permet pagar el lloguer, la presidenta comenta que els falten socis i que amb aquest nou espai esperen poder atraure més associats, a part de perquè és més accessible i més visible, perquè els permetrà fer més activitats ja que també és més gran. A més, volen recuperar la tasca, que la Conxita Andrés creu que potser havien perdut, de convertir-se en un enllaç entre el veïnat i el Districte quan hi ha problemes al barri, però per fer-ho, cal que hi hagi gent que hi treballi: “Ara comencem a tenir persones que entren que volen treballar i fer coses, ara tornen”, diu. Així, la nova ubicació esperen que els serveixi també per revitalitzar l’entitat i projectar-se cap al veïnat de totes les edats, grans i joves.

EL 3

EL 3

Compartir: