La Federació de la Festa Major de Sants estrena local en el seu 25è aniversari

Des d’aquesta setmana la Federació de la Festa Major de Sants ja es troba al seu nou local del carrer Tenor Massini, 58. El proper 20 d’abril, presentaran un nou logotip i els actes de celebració de l’aniversari a la seu del Districte de Sants-Montjuïc.


Des d’aquesta setmana la Federació de la Festa Major de Sants ja es troba al seu nou local del carrer Tenor Massini, 58. El principal motiu del canvi és l’espai: “El que teniem a Violant d’Hongria ja feia molts anys i a més era molt petitet, tenia uns 45 o 50 metres quadrats i aquí en tenim 138”, explica l’Amadeu Soler, president de la Federació. En el nou local, que explica que els costa 71 euros més que el d’abans, tenen una recepció, un despatx més ampli on hi poden treballar dues persones i que té prou lloc per l’arxiu i per a la fotocopiadora, i una sala de reunions amb espai suficient per tothom. A més, disposen d’un magatzem i d’un espai prou ampli per mostrar-hi records i reconeixements diversos que ha rebut l’entitat santsenca.

El canvi de lloc coincideix amb la celebració del 25è aniversari de la Federació, moment que han aprofitat per canviar el logotip i simplificar-ne el nom que a partir d’ara és Federació de la Festa Major de Sants. “Molt més senzill i més pràctic per tothom”, diu Soler. El logotip el presentaran el proper 20 d’abril juntament amb la presentació dels actes de celebració de l’aniversari a la seu del Districte de Sants-Montjuïc. Al llarg de l’any es faran diverses commemoracions, algunes en el marc de les activitats habituals de la Federació com l’Aplec de la Sardana de Sants, la Cantada d’Havaneres o la pròpia festa major i d’altres d’extraordinaris, com el concert amb la Salseta del Poble-sec el 16 de juny o un altre concert que es farà el 20 d’octubre a les Cotxeres de Sants i que Soler encara no ha volgut desvelar qui hi actuarà perquè tot i que tenen el compromís encara no ho han signat. “És un grup català que esperem que porti molta gent”, diu el president. A més, la Federació de la Festa Major de Sants també participarà en la Fira del comerç al carrer i en el Firentitats.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: