Ja s’han presentat les bases dels concursos de cartells de les festes majors

Pel concurs d'Hostafrancs, el del Poble-sec i la Marina el premi del guanyador és de 750 euros mentre que en el de Sants és de 1.500 euros


Artistes, creadors i dissenyadors, professionals o amateurs, que vulguin participar en els concursos de cartells de les festes majors dels barris de Sants-Montjuïc ja poden conèixer quins són els criteris i les bases per participar-hi. A la seu del Districte es poden trobar els díptics impresos i en d’altres equipaments com en centres cívics també. Es tracta de concursos que ja porten una certa trajectòria, per exemple el d’Hostafrancs va començar-se a fer fa 10 anys i el de Sants 17. “El que busquen és la imatge de la festa major d’Hostafrancs”, explica Josep Espín, president de la FAECH. En aquest cas els cartells han d’incloure el nom de la festa i les dates en què se celebrarà. “S’intenta buscar saba nova, originalitat, perquè cada any sigui una mica diferent”, diu Espín.

Mentre que els cartells per la Festa Major d’Hostafrancs poden entregar-se fins el 31 de maig el termini pels de Sants s’acaba el 20 d’abril, un temps que Amadeu Soler, president de la Festa Major de Sants, considera escàs tenint en compte que fins avui no han rebut els díptics amb les bases a la seu de l’entitat. “És molt justet, jo hagués donat més dies”, diu. En aquest cas hi ha d’aparèixer l’emblema “per molts Sants, sempre!”. En canvi, en el cas del Poble-sec més que una frase o les dates demanen que es faci al·lusió a alguna qüestió relacionada amb el barri que enguany ha de tenir a veure amb la celebració del 95è aniversari de l’Agrupació Ciclista Montjuïc, “que es diu familiarment, L’Agrupa”, comenta Javier Velasco, un dels membres de l\.catanització de la festa en aquest barri. “Igual que alguns demanen una al·lusió al barri i pot ser qualsevol cosa nosaltres a nosaltres ens agrada concretar una mica perquè així els grafistes també es trenquen una mica més el cap”, diu Velasco. En aquest cas hi haurà temps per presentar-s’hi fins el 27 d’abril.

Pel concurs d’Hostafrancs i el del Poble-sec el premi del guanyador és de 750 euros mentre que en el de Sants és de 1.500.

Consulteu les bases en PDF:

< < clicar aquí >> Bases Festa Major de Sants

< < clicar aquí >> Bases Festa Major de La Marina

< < clicar aquí >> Bases Festa Major del Poble-sec

< < clicar aquí >> Bases Festa Major d’Hostafrancs

Compartir: