Alguns no ens representen!

Veí del barri de Sants-Badal


29 de Març del 2012 dia de la convocatòria de la vaga general el dia que els ciutadans del país i arreu del territori espanyol tenim l’ocasió de manifestar-nos i fer veure el nostre desencís amb la reforma laboral que el govern espanyol ens posa damunt la taula, avui que era un dia per fer veure a la gent que som persones civilitzades sempre hi ha algú que s’encarrega de què això no sigui del tot cert.

Des de primera hora del matí a la carretera de sants s’han produït els primers incidents, no greus és cert, però si totalment innecessaris pel que s’havia de defensar. Cap al migdia s’ha prosseguit amb la guerra particular d’alguns individus, per dir-los d’alguna manera, que s’han dedicat a fer malmesses a les botigues dels nostres barris així com cadenes de supermercats més importants tot sacsejant-los d’una manera no molt normal. Fins i tot a un treballador d’una cadena pública que tan sols estava fent la seva feina diària, que és informar del que passa, han decidit per ell que avui no podria desenvolupar la tasca que fa dia rere dia i per més inri l’estació de sants l’han deixat com si fos una estació de joguina. I per acabar la jornada cap als volts de les dotze de la nit encara no tenien prou i han decidit calcinar dos contenidors del nostre barri.

Desprès d’aquesta jornada jo i molta gent ens fem algunes preguntes: Que hi treuen aquests individus fent aquests actes vandàlics? Saben qui ha de pagar les reparacions del material que fan malmès? No s’ha de generalitzar, evidentment, perquè hi ha gent que certament surt a protestar i a defensar allò que creuen que és seu, però aquesta gent que no sap ni per què surten al carrer més val que és quedin a casa perquè tant els hi fa, si és la vaga general en contra de la reforma laboral o si la gent surt a celebrar algun títol del barça, tan sols el que volen és crear mal ambient i trencar, cremar i deixar sense servei tot allò que s’interposi en el seu camí. Em sembla indignant que hi hagi gent que s’aprofiti d’aquestes situacions per portar la seva rabia allà on puguin fer mal i crear mal ambient quan tan sols es tracta de què els ciutadans puguem defensar allò que el govern ens intenta imposar i que no s’ajusta a les nostres necessitats.

Compartir: