3a caminada Sants-Montserrat organitzada per la UEC

Aquest és el tercer any que la UEC de Sants organitza la caminada.


A l’abril s’obriran les inscripcions per a la 3a caminada Sants-Montserrat, una iniciativa encapçalada per la Unió Excursionista de Catalunya de Sants.

Aquest és el tercer any que la UEC de Sants.catanitza la caminada que uneix el barri de Sants amb el monestir de Montserrat. Amb un recorregut total de 66,3 km i un desnivell de 2.427 m de pujada i 1.906 m de baixada, aquesta activitat es consolida després que en anys anteriors es registressin més de 100 persones inscrites.

Com a novetats d’aquesta edició, que serà el cap de setmana del 12 i 13 de maig, destaquem el fet que la Sants-Montserrat és puntuable per a la XV Copa Catalana de Caminades de Resistència i també els canvis introduïts en el tram final del recorregut, que puja a Montserrat per Collbató i abandona la ruta que segueix l’aeri.

El recorregut, per camins de muntanya, constarà de 7 punts d’avituallament. La caminada es fa amb unes 16 hores, encara que hi ha un màxim de 20 hores per fer-la. S’aconsella tenir un bon nivell de forma física per poder completar la caminada.

Inscripcions:

www.uecsants.cat

• Del 2 al 8 d’abril: persones federades
• Del 9 d’abril al 10 de maig: obert a tothom

Sortida de la plaça de Sants dissabte 12 de maig a les 17 hores.
Preus:
• 17 € per a les persones associades a l’entitat.catanitzadora
• 21 € per a les persones federades
• 29 € per als participants no socis i no federats. (inclou assegurança temporal per a l’activitat).

Compartir: