Alberto Fernández proposa l’Estadi Olímpic de Montjuïc com a seu permanent de finals de Copa del Rei

En aquest sentit, el president dels populars de Barcelona ha recordat que aquest estadi ja té experiència en l’organització d’esdeveniments d’aquest tipus, ja que ha acollit al llarg de la seva història nou finals de Copa del Rei


Alberto Fernández Díaz, president del grup municipal Popular a l’Ajuntament de Barcelona, ha proposat que l’Estadi Olímpic de Montjuïc sigui seu permanent de la final de la Copa del Rei.

“Després de la polèmica esdevinguda els últims dies per falta d’acord entre els equips que juguessin la final d’aquest any i la necessitat d.catanitzar activitats i esdeveniments esportius de primer nivell que d’un ús continuat a l’Estadi Olímpic de Montjuïc”, Fernández Díaz ha proposat al govern municipal que ofereixi l’Estadi Olímpic de Montjuïc a la Reial Federació Espanyola de Futbol per a pròximes edicions de la Copa del Rei.

En aquest sentit, el president Popular ha recordat que aquest estadi ja té experiència en l.catanització d’esdeveniments d’aquest tipus, ja que ha acollit al llarg de la seva història nou finals de Copa del Rei, la més recent el 2004 disputada entre el Real Saragossa i el Reial Madrid, a més d’haver acollit els partits com a local del RCD Espanyol en competicions nacionals i europees des de 1997 fins a 2009.

Alberto Fernández ha recordat que és un estadi amb aforament de 54.000 espectadors, “xifra que respon a les condicions de la Federació Espanyola de Futbol per a l.catanització d’una final de Copa del Rei que ha d’acollir a dues aficions”. Així mateix ha destacat que “per a Barcelona és molt important acollir esdeveniments d’aquest tipus ja que suposa l’arribada d’un gran nombre de visitants a la ciutat i, per tant, una gran ocupació hotelera”.

Finalment, el líder Popular ha posat com a exemple l’estadi de Wembley que és seu permanent de la Copa Anglesa “convertint-se en l’estadi de referència d’aquesta competició a Anglaterra”.

Text: Partit Popular

Compartir: