Els Mossos d’Esquadra detenen dos atracadors especialitzats en robatoris a comerços, un d’ells a Sants


Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut dos atracadors molt actius especialitzats a cometre robatoris violents en establiments comercials de Barcelona. Els detinguts, que no mantenien cap relació entre ells, actuaven en diferents punts de la ciutat i sempre escollien comerços on hi havia una única dependenta.

La primera detenció va tenir lloc ahir al matí, quan agents de la comissaria de Sants- Montjuïc van tenir coneixement que s’acabava de cometre un robatori en una perfumeria. El presumpte autor dels fets hauria intimidat la dependenta amb una xeringa i s’hauria emportat uns 60 euros.

Els investigadors es van desplaçar fins al lloc dels fets per tal d’identificar l’home que acabava de cometre el robatori ja que la botiga disposava de càmeres de seguretat. Es dóna la circumstància que mentre els agents estaven fent aquestes gestions, el presumpte autor dels fets s’hauria desplaçat a la comissaria de Sants per tal de denunciar la pèrdua del seu document d’identitat. Allà va ser enxampat pel Mossos que ja disposaven de la seva descripció, facilitada per la víctima, i de les imatges que acabaven de visionar els agents.

Durant l’escorcoll, li van trobar la xeringa que hauria utilitzat per intimidar la dependenta i endur-se els diners de la caixa registradora.

El detingut acumula diversos antecedents per fets similars. Durant el darrer mes ha estat detingut almenys dues vegades per robatoris violents a establiments comercials.

L’altra detenció es va produir al districte veí de l’Eixample. Una patrulla va rebre l’avís per part del responsable de seguretat d’una drogueria que els informava que acabava d’iniciar un seguiment a una dona que presumptament els havia atracat en diverses ocasions durant les darreres setmanes

Compartir: