Veïnat i comerciants demanen que es millori l’enllumenat d’Olzinelles

Per això han iniciat una recollida de firmes i volen reclamar que s’il·lumini millor el carrer, especialment el tram entre la plaça Bonet i Muixí i el carrer Constitució. Per ara ja porten unes 500 firmes.


El veïnat i els comerciants del carrer Olzinelles, que uneix els barris de la Bordeta i Sants, asseguren que des que es va remodelar el carrer l’enllumenat és insuficient. “La llum abans era més blanca, no era groga com ara, i la llum era més potent”, comenta la Marta Casals, botiguera del carrer Olzinelles, que assegura que “la gent que passa per l’altre vorera gairebé no se’ls reconeix la fisonomia de la cara”. Per això, amb el suport del Centre Social de Sants, han posat en marxa una recollida de firmes i volen reclamar que s’il·lumini millor el carrer, especialment el tram entre la plaça Bonet i Muixí i el carrer Constitució.

La Marta Casals diu que quan presenten als veïns i veïnes la campanya la majoria firmen: “Tothom està d’acord perquè tothom es queixa que aquest carrer està molt fosc. Fins i tot hi ha carrers del costat com per exemple, el Rossend Arús que tenen molta més il·luminació”, diu. Per ara ja porten unes 500 firmes.

Per la seva banda el gerent del Districte de Sants-Montjuïc, Francesc Jiménez, assegura que van tenir constància d’aquesta queixa. En aquell moment, diu, ho van estudiar, van detectar una deficiència i ho van resoldre. Actualment, segons Francesc Jiménez, “estem en un estàndard de ciutat i no podem fer-hi massa més; l’última revisió s’ha fet fa un mes i hauria d’estar ja resolt”.

EL 3

Compartir: