Can Batlló

Exportaveu d’ERC al districte de Sants-Montjuïc


Finalment Can Batlló es desencalla: amb el vot de CiU, PP i UxB (ERC), el projecte torna a caminar.

Ha calgut una nova valoració de la peça d’Horta, que s’ha rebaixat en un milió i escaig. Però hem de convenir que Can Batlló és més important que aquesta minça – a nivell de pressupost municipal – quantitat de diners.

Hi ha hagut un retard, i ara ho podem dir ben clar, tot i que ja es veia, motivat tan sols pel tacticisme d’alguns partits, els mateixos que a la legislatura anterior van perdre el temps sense ser capaços de desencallar el procés.

Només cal rellegir els textos dels portaveus dels diferents grups municipals del nostre districte en aquest mateix informatiu per entendre les diferents posicions i la demagògia d’alguns arguments.

I encara avui n’hi ha que hi voten en contra!

Ara és el moment de mirar endavant i de negociar entre veïns i districte la priorització dels equipaments i de l’urbanització de Can Batlló. En aquest procés els veïns saben que poden comptar amb el nostre suport institucional; entre altres coses perquè també formen part del veïnatge. La resta d’històries que s’han produït ja només són misèries polítiques per oblidar.

Compartir: