Sants acomiada Marià Vivancos

Amb un acte a les Cotxeres veïns, amics i família van acomiadar i homenatjar ahir al vespre al Marià, que ens va deixar fa unes setmanes, i que estava molt vinculat al moviment associatiu santsenc i a la seva colla castellera


Amb un acte a l’auditori de les Cotxeres de Sants veïns, amics i família van acomiadar i homenatjar ahir al vespre a Marià Vivancos. “El Marià, a dins del barri, era una persona molt coneguda perquè des de jovenet ja es va vincular al barri, vivia a les cases de Sant Medir, i pel seu caràcter, que li agradava molt la tertúlia”, comenta l’Albert Feliu, veí i, igual que el Marià Vivancos, membre dels Castellers de Sants. La seva implicació amb el barri també va passar per vincular-se a les entitats, com els mateixos castellers a més de voluntari de la Creu Roja i de participar en les activitats del conjunt del moviment associatiu.

L’acte d’ahir va ser “molt emotiu, es va veure a part de molta gent, que no ens l’esperàvem, diferents colors; allà ens vam adonar que el Marià omplia un gran ventall dins la nostra societat”, comenta Feliu. Hi van participar fills, néts, amics i coneguts del barri; també el mateix Albert Feliu, qui li va cantar amb la guitarra i l’harmònica “La vall del riu vermell” i “Escolta-ho en el vent”. “Eren cançons que al Marià li agradaven molt perquè eren les èpoques de folk i de lluita veïnal”, comenta.

Foto: Pilar Bermejo

Compartir: