El Grup d’Opinió Àmfora estrena local a la Bordeta

Aquest dissabte celebren la inauguració d'un local que volen obrir al barri "La nostra intenció seria convertir-ho en un petit ateneu, un lloc on la gent pugui llegir, pugui escriure, pugui fer tallers de diferents classes..."


Després de compartir espai amb l’Associació de Veïns del Triangle de Sants el Grup d’Opinió Àmfora ha decidit tenir un espai propi al carrer Alpens, 32, del barri de la Bordeta. “Estàvem lligats per horaris, uns i altres, nosaltres els hi fiscalitzavem coses que ells feien i ara aquí estem sols i no hem de dependre de ningú”, explica en Joan Bernadas, president de l’entitat. Amb aquesta nova ubicació el grup pretén dinamitzar les seves activitats i poder oferir-ne de noves. “La nostra intenció seria convertir-ho en un petit ateneu, un lloc on la gent pugui llegir, pugui escriure, pugui fer tallers de diferents classes…”, diu.

Per ara però no tenen cap activitat programada més enllà del 28 de gener, quan tindran l’assemblea general en què renovaran la junta. “Aquesta nova junta decidirà les activitats que farà al llarg de tot el primer trimestre o de tot l’any”, comenta Bernadas. Tot i això, el que si que ja se sap és que aquest dissabte faran la inauguració del nou local, amb una exposició d’imatges de les activitats que han fet fins ara. A més, Bernadas també diu que estan assegurades algunes activitats que han funcionat en els darrers anys com el certament literari, la sortida a la natura a l’estiu i les activitats de Nadal.

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: