Cavalcades dels Reis d’Orient a Sants, el Poble-sec i la Marina


El dimecres 4 de gener a les 18.30 h, hi haurà la cavalcada del Patge Reial al Poble-sec. El recorregut serà: Parc de les 3 Xemeneies, Vila i Vilà, Roser, Blai, Margarit, Magalhaes/pl. del Sortidor, Blasco de Garay, Blai, Creu de Molers, Magalhaes, Mare de Deu del Remei, Fonthonrada, i pl. De Sta. Madrona (arribada prevista a les 20 h). Novetat: Un dels patges traduïra el Parlament del Patge Reial al llenguatge dels signes.

Dijous 5 de gener a les 17 h arribaran SM els Reis d’Orient a la plaça Comas. La 41a cavalcada de Reis de Sants-Les Corts,.catanitzada per l’Associació Cultural Vallespir, sortirà a les 18 h des de la plaça Comas. Recorregut: plaça de Comas, Joan Güell, Travessera de les Corts, Vallespir, passeig de Sant Antoni, Galileu, Can Bruixa, Joan Güell i jardins de Can Mantega. La gran festa infantil de final de la cavalcada als jardins de Can Mantega està.catanitzada per l’Eix Comercial Sants-Les Corts.

El mateix dijous 5 els carrers de la Marina també s’ompliran de l’alegria i il·lusió dels infants. A la plaça de la Marina es farà entrega de la clau màgica, que obre totes les portes de les cases, a Ses Majestats els Reis d’Orient, per part de les autoritats competents. La cavalcada començarà a les 18.30 h a la plaça de les Matemàtiques. El recorregut de la cavalcada de la Marina serà: plaça de les Matemàtiques, Mare de Déu de Port, Alts Forns, pg. de la Zona Franca i pl. de la Marina.

Text: Districte de Sants-Montjuïc – Foto: EL3.CAT

Compartir: