El JAC Sants es fa gran amb el FC Barcelona

A partir d'ara, l'intercanvi de jugadors d'una entitat a l'altra serà més fluïda i a la vegada serà un atractiu i una motivació més de cara als jugadors. La signatura de l'acord entre els dos clubs de bàsquet es va fer la setmana passada a la seu del Districte de Sants-Montjuïc


El JAC Sants i el FC Barcelona han signat un conveni de col•laboració en l’àmbit de la formació. Així, mentre que per al JAC Sants representa un reconeixement a la seva tasca formativa en l’àmbit del bàsquet es compromet a mantenir una relació d’exclusivitat amb el FC Barcelona en l’àrea del Barcelonès i donarà al Barça un tracte preferencial en la promoció dels jugadors del seu interès. Per altra banda, el FC Barcelona facilitarà la incorporació de jugadors a l’estructura formativa del JAC Sants i ambdués entitats es comprometen a fer un seguit d’accions de col•laboració. “Dins de l’àmbit del Barça és una satisfacció”, comenta Francesc Fagella, president de l’entitat santsenca quan se li pregunta sobre què representa per ells la firma del conveni. Així, a partir d’ara, l’intercanvi de jugadors d’una entitat a l’altra serà més fluïda i a la vegada serà un atractiu i una motivació més de cara als jugadors.

Tot i això, aquest conveni no solucionarà el problema de pista i local social que té el JAC Sants des que fa dos anys van haver de deixar el seu espai. Fagella no veu possible que els equips anessin a entrenar-se a les instal•lacions del Barça i tot i que el president explica que tenen els ulls posats en uns solars del carrer Roger segueixen buscant un espai en qualsevol lloc de la ciutat. Això si, assegura que la seva preferència és quedar-se a Sants.

A la signatura de l’acord, que es va fer la setmana passada a la seu del Districte de Sants-Montjuïc, hi van assistir Jordi Martí, regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Josep Santasusana, de la Comissió de Bàsquet del FC Barcelona, el director tècnic de bàsquet formatiu, Jordi Ardèvol, el president del JAC Sants, Francesc Fagella, el seu director tècnic, Manuel Puyalto, i el secretari, Víctor Magrans.

EL 3

Fotos: Districte de Sants-Montjuïc

Compartir: