Joan Güell busca il·luminar el barri de Sants amb un concurs

L'Associació de Veïns del Carrer Joan Güell i Rodalies han convocat un concurs d’il·luminació nadalenca obert tant als comerciants com al veïnat


L’Associació de Veïns del Carrer Joan Güell i Rodalies han convocat un concurs d’il·luminació nadalenca obert tant a comerciants com al veïnat. “Volem que hi hagi caliu, que hi hagi forces finestres, balcons i establiments que hi participin”, comenta la Cristina Martín, presidenta de l’entitat veïnal. Les inscripcions ja estan obertes i l’encesa serà el 13 de desembre, coincidint amb Santa Llúcia que “és quan antigament es muntaven els pessebres”.

En el concurs però no tot el que val és l’estètica sinó que busquen “tenir un barri ple de llum però sense massa despesa”, segons comenta Martín. Per això volen potenciar les llums LED: “En un principi sabem que són més cares però que tenen un rendiment molt més alt i el consum és mínim”, diu la presidenta. Per això parlem l’associació de veïns oferirà assessorament a aquells veïns que hi vulguin participar però que no saben com cal fer aquesta decoració.

La iniciativa compta amb el suport de diverses entitats i institucions del districte que formaran part del jurat. “Hem tingut molt bona acollida per part del districte”, comenta Cristina Martín, tot i que lamenta el poc suport que han rebut en canvi de les companyies elèctriques. La valoració dels decorats es farà el 22 de desembre i s’entregaran dos premis per cada categoria, la dels veïns i la dels comerciants.

EL 3

< < clicar aquí >> per veure el cartell i les bases del concurs

Compartir: