La Penya Barcelonista Sants-Hostafrancs s’estrena amb èxit amb una gran festa a la plaça d’Osca

L’acte va començar cap a les 12 del migdia amb activitats per als nens: jocs de bitlles, van fer uns murals amb l'escut del Barça i concursos "de coneixement global culer" on van poder sortejar pins, banderins, dvds i fins i tot una pilota firmada pels jugadors. << Vegeu reportatge fotogràfic >>


La Penya Barcelonista Sants-Hostafrancs va celebrar dissabte el seu primer acte públic amb bons resultats de participació. Es va tractar d’una trobada culer que van.catanitzar conjuntament amb la Penya Barcelonista de Sant Antoni amb qui estan agermanats. “Vam convidar totes les penyes que vam poder i en van venir bastantes”, comenta Núria Sauri, membre de la penya santsenca. L’acte va començar cap a les 12 del migdia amb activitats per als nens: jocs de bitlles, van fer uns murals amb l’escut del Barça i concursos “de coneixement global culer” on van poder sortejar pins, banderins, dvds de la semifinal de l’any passat contra el Madrid i fins i tot una pilota firmada pels jugadors.

Però l’element central de la trobada va ser la botifarrada: “De botifarres en vam comprar 450 i no en va quedar cap”, explica la Núria Sauri, tot i que comenta que alguns van repetir. Amb tot, calculen que al llarg del dia van passar per la plaça d’Osca unes 300 persones. També van comptar amb la companyia del Joan de la Penya de Guardiola de Berguedà “que és l’avi del Barça, és un senyor que es vesteix amb samarretes del Barça dels anys 50 i és clavat a l’avi del Barça”, comenta Sauri. A més, els va acompanyar el gegantó de l’avi del Barça de les Corts i el Manel Vic, el locutor del camp nou, que els va cantar una alineació per la megafonia.

L’activitat va durar fins cap a les 5 de la tarda i vist el dia després la valoració és positiva: “No havíem fet mai un acte massiu ni amb d’altres penyes ni amb el barri i podem dir que vam tenir de tot: hi va haver molta gent del barri que preguntava, després es van ajuntar més penyes i gent que va venir després de dinar”, comenta la Núria Sauri. Ara, diu, tenen ganes de repetir-ho de manera anual tot i que encara no han fet les valoracions pertinents.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Fotos: EL 3 i Penya Barcelonista Sants-Hostafrancs

Compartir: