El Mercat Nou perd a casa davant del Gornal

Partit de gran intensitat el que es va veure el passat dissabte al camp de l’Energia on s’enfrontaven el 17è. i 3er. classificats del grup 10è de la Tercera Catalana


Partit de gran intensitat el que es va veure el passat dissabte al camp de l’Energia on s’enfrontaven el 17è. i 3er. classificats del grup 10è de la Tercera Catalana. L’amateur dels santsencs del Mercat Nou va plantar cara des del primer segon de partit a un Gornal molt ben posicionat al camp. Amb uns jugadors contraris molt ràpids, els jugadors del Mercat Nou es plantaren de mig camp cap enrere contrarestant qualsevol incursió que el Gornal feia per les bandes. Passaren els minuts, les incursions cada vegada eren menys i l’amateur se seguia posicionant millor amb alguna contra ofensiva les quals avisaven al contrari que encara quedava treball per fer. Fruit d’aquest treball, al minut 45 del partit, arran d’un córner, el Mercat Nou marca el primer gol del partit, anant al descans amb aquest resultat.

La segona part va començar igual que acabà la primera, els dos equips seguien amb el mateix sistema de joc i als 10 minuts el Gornal empata el partit. Aquest gol esperonà als jugadors del Mercat Nou que estiraren les seves línies cap endavant creient en les seves possibilitats d’endu-se’n el 3 punts. La recompensa arribava amb el segon gol d’un amateur que en aquells moments tenia a les cordes a l’equip contrari. Una desencertada jugada del Mercat Nou es aprofitada per un jugador contrari i marca l’empat a 2. El gol de la victoria del Gornal va arribar arran d’un penal xiulat que tots els jugadors de l’equip de casa van protestar, el que va significat l’expulsió del porter. Xut a porta d’un jugador del Gornal, la pilota toca al braç totalment enganxat al cos d’un defensor del Mercat Nou i es xiula penal. 2 a 3.

A partir de llavors, el partit, noble per part de tots, es torna aspre no sabent el jutge de torn tornar a fer que la balança de la justícia es tornés a equilibrar. Al voltant del minut 90 del partit, aquest desequilibri porta al jutge esmentat a obviar un claríssim penal a favor del Mercat Nou que no xiula, fent cas omís a les protestes raonades que feien els jugadors de casa. Derrota injusta pel joc desenvolupat, pel caràcter demostrat al camp i per les ganes de guanyar el partit que a tots ens demostrà aquest amateur que si segueix així no han de passar més jornades per aconseguir escalar posicions a la classificació. Les injustícies seguiran volant pel món del futbol. Si no és avui será demà que alguna en caurà. La ràbia de la injustícia l’haig de saber portar i no caure en el parany d’ella. Si un esquema de joc, si unes ganes de guanyar un partit m’ha portat a anar durant tot el partit per davant del marcador, no haig de caure en cap traveta que l’únic que m’ha portat és restar-me els 3 punts.

Pel que fa al futbol base, jornada poc propícia pels interesos del Mercat Nou. Victòries del Cadet A i de l’Infantil A, un empat del Juvenil B i 8 derrotes. Cal millorar aquests resultats posant per part de tots tot allò que sabeu i fent un esforç si cal extraordinari, a fi i efecte de donar un gir a aquestes jornades que no es poden anomenar del tot positives. Un mal cap de setmana el té qualsevol, però aquest passat s’ha de prendre com un avís i fer entre tots la reflexió que una jornada com aquesta no pot tornar a passar.

Crònica d’Enric Fernández i foto d’en Roque López

Compartir: