Josep Maria Domingo és ratificat com a vicepresident del Consell de Barri de Sants

Durant el consell, celebrat ahir al vespre a les Cotxeres de Sants, també es va escollir l'Associació de Veïns de Joan Güell, la Federació de Carrers de la Festa Major de Sants, la Societat Esportiva Mercat Nou - Magòria i el Centre Social de Sants com a representants santsencs al Consell Ciutadà del Districte.


Josep M. Domingo, president del Centre Social de Sants, va ser ratificat ahir al vespre com a vicepresident del Consell de Barri de Sants en la constitució d’aquest òrgan participatiu que es va fer a les Cotxeres de Sants. En l’acte d’ahir també es van escollir les entitats que representaran Sants en el Consell Ciutadà del Districte, que seran el mateix Domingo a més de la Cristina Martín, presidenta de l’Associació de Veïns de Joan Güell; el Josep Rafael, membre de la Federació de Carrers de la Festa Major de Sants; i el Jordi Suñé, president de la Societat Esportiva Mercat Nou – Magòria. “Els vuit consells de barri aporten uns represnetants d’aquell consell de barri, en el consell ciutadà del Districte, que és el màxim òrgan de participacó del Districte de Sants-Montjuïc”, expicava ahir el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, que a més exercirà, com en la resta de barris, de president. El conseller tècnic serà igualment el Sergi Sarri i, en aquest cas, Albert Martínez, és el conseller del districte encarregat d’aquest barri.

En el torn de precs i preguntes Jordi Martí va recalcar, igual que en els altres casos, que en els Consells de barri cal intentar que els precs i preguntes “puguin cenyir-se el màxim possible en aquelles qüestions d’interès generals de barri” tot i que reconeixia que “aquest és un criteri molt subjectiu”. En aquest espai un dels veïns que hi va intervenir va lamentar que assistint al Consell de barri com a veí i no com a representant de cap entitat se sentia com “un veí de segona categoria. A més també van sortir d’altres temes més relacionats amb el dia a dia del barri, com els problemes de brutícia i sorolls a la plaça d’Osca.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: