A Font de la Guatlla ja s’ha constituit el Consell de Barri

Ahir al vespre es va celebrar el Consell de Barri al centre cívic, on Lluís Maté, president de l'Associació de Veïns de Font de la Guatlla va ser ratificat com a vicepresident. També es va elegir l'entitat del barri que ens representarà al Consell Ciutadà del Districte, l'Associació Amics de la Música.


Igual que ja han fet la majoria de barris de Sants-Montjuïc, ahir el de Font de la Guatlla va constituir el seu Consell de Barri. Com en els altres casos, Jordi Martí, regidor del Districte de Sants-Montjuïc, en serà el president i com a tal va dirigir la sessió d’ahir. Per presentar l’acte, Martí va fer referència al sentit de la constitució del consell de barri: “Per inici del nou mandat municipal estem fent en aquests moments les convocatòries i les sessions de cosntitució, o reconstitució, dels consells de barri de cada un dels vuit barris del districte de Sants-Montjuïc”. El consell també l’integren Sergi Sarri, conseller tècnic del Districte; Emilia Català, consellera del Districte encarregada de Font de la Guatlla; i Lluís Maté, president de l’Associació de Veïns de Font de la Guatlla que va ser ratificat com a vicepresident amb cinc vots a favor, cap en contra i cap abstenció. Jordi Martí, va explicar que “el repte de l’Ajuntament en aquest mandat és donar més vigor, més vitalitat i més contingut en aquests consells de barri com a òrgans veritablement participatius”. En l’acte d’ahir també es va ratificar la comissió de seguiment i es va escollir l’entitat que serà representant del Consell de barri al Consell Ciutadà del Districte, l’Associació Amics de la Música.

L’acte es va tancar amb un torn obert de precs i preguntes on la majoria de veïns van reclamar que es modifiquin els reglaments de participiació dels Consells, que entre d’altres coses no permeten que els veïns a títol individual puguin optar a cap dels càrrecs que s’elegien ahir i que només ho poguessin fer les entitats registrades. Avui i demà seran els de Sants i Sants-Badal els que constituiran els últims consells de barri del nostre districte.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: