Un miler de persones visiten la XXIII Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

El guanyador del millor curt curt, d’un màxim de tres minuts, ha estat “Descafeïnado infernal”; el del premi García Plensa, va ser “Brutal relax”; el premi Chicha Cutre va ser per “Gelatina Demonix”; i el d’animació, “Copia A”. << Vegeu reportatge fotogràfic >>


Unes 500 persones divendres i unes 500 més el dissabte van assisitir aquest cap de setmana a la XXIII edició de la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i a l’entrega de premis del XIII Concurs de curts. “El futbol ens va fer una mica de mal”, comenta José Antonio Castillo, membre de l.catanització. Tot i això, estan contents amb el resultat i comenta, en relació a les partides de rol que també s.catanitzaven el dissabte que “totes les partides programades es van omplir amb un número suficient depersones per fer-les”.

Pel que fa al concurs de Curts Fantàstics i de Terror de Sants, Hostafrancs i la Bordeta els.catantizadors també n’estan molt satisfets ja que han tingut un 48% més de participació. “Això fa que també augmenti el nivell”, comenta. I a més també han tingut més participació internacional que mai. Tot i això, la majoria de guanyadors del concurs, a excepció de la categoría d’animació, han estat de Barcelona o rodalies. Així, el guanyador del millor curt curt, d’un màxim de tres minuts, ha estat “Descafeïnado infernal”; el del premi García Plensa que va coincidir amb el premi del públic, va ser “Brutal relax”; el premi Chicha Cutre va ser per “Gelatina Demonix”; i el d’animació, “Copia A”.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: