Ja podeu veure el lipdub de l’escola Joan Pelegrí d’Hostafrancs


‘Pau i dona’ és el títol del lipdub en què han participat més de 1.200 alumnes i 100 professors de l’escola Joan Pelegrí del barri d’Hostfarancs. Ja fa més de 18 anys que Joan Pelegrí és una escola UNESCO i que desenvolupa any rere any una campanya de cooperació amb diferents.catanitzacions que vetllen pels drets humans, alternant associacions catalanes amb associacions internacionals.

Enguany el projecte s’ha realitzat entorn una.catanització de dones que vetllen per la pau a Israel i Palestina i per aquest motiu el lipdub s’ha titulat ‘Pau i dona’ amb la música de la cançó ‘Jo tinc un somni’ del grup N’crisi. Durant l’any els alumnes ja han estat fent activitats per conèixer l\.catanització i el lipdub és la macroactivitat del projecte per la qual hi ha hagut un grup de 10 professors que l’han estat coordinant a l’escola. Judit Casadesús, professora membre del grup UNESCO, explica: “Ja fa tres mesos que treballem en el lipdub, primer vam fer un excel per.catanitzar i dividir la feina i després vam anar explicant a cada tutor quina era la seva tasca, de manera que cada grup ha anat preparant individualment la seva part”.

Abans de fer el lipdub final no hi havia hagut cap assaig general amb tots els alumnes, sinó que cada classe havia anat assajant per separat als seus racons de l’escola i els únics que sí que ho havíen practicat més eren els 10 protagonistes que lligaven tots els espais de l’escola. Per això els alumnes van quedar a dos quarts de dotze per anar-se situant als seus llocs i així, en mitja hora, poder començar el rodatge. El lipdub va començar al carrer Torre d’En Damians, a l’entrada de l’escola, amb els alumnes dels cicles formatius, va continuar pel vestíbul i la biblioteca, pels passadíssos amb els alumnes de secundària, el laboratori i va acabar al poliesportiu de l’escola amb els alumnes de segon de batxillerat i el grup N’crisi fent el playback de la cançó.

Casadesús comenta: “Vam avisar al grup que faríem servir la seva cançó perquè no els sabés greu i es van oferir a venir i a sortir també al lipdub, la veritat és que estem molt contents”. El resultat final es podrà veure properament al youtube.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: