Sants-Montjuïc ja pot votar anticipadament per la consulta del 10A

“Estem molt contents d’aquest primer contacte amb el Districte perquè vam recollir uns 700 vots i, a més, vam poder fer difusió de la consulta"


El dia del partit de futbol entre les seleccions de Catalunya i Hondures, que va celebrar-se a l’estadi Lluís Companys de Montjuïc, va iniciar-se la campanya del vot anticipat als nostres barris per la consulta per la independència que el dia 10 d’abril se celebrarà a Barcelona. Bruno Díaz, coordinador de Sants-Montjuïc Decideix, comenta: “Estem molt contents d’aquest primer contacte amb el Districte perquè vam recollir uns 700 vots i, a més, vam poder fer difusió de la consulta, perquè vam muntar nou parades informatives al voltant de l’estadi”.

Aquesta és una campanya que comença ara i que durarà fins dies abans de la consulta per així poder arribar a tota la població, ja que els mitjans amb els quals disposa la consulta no permeten una gran campanya publicitària, segons comenta el coordinador, i afegeix: “No ens marquem objectius perquè amb els recursos que tenim és difícil que ho puguem fer”. Per al vot anticipat, és necessari anotar el número de DNI al sobre del vot, signar-lo i també signar la llista en què es recompten els vots anticipats. Díaz comenta: “Els vots anticipats els guardem en un magatzem i dies abans introduïm les dades al servidor, per assegurar-nos que no hi pugui haver una suplantació de la personalitat. A més, cal dir que fem servir un sistema encriptat que garanteix la total seguretat de les dades dels votants”. Durant aquests mesos, es pot emetre vot al Centre Social de Sants, al Casal Independentista de Sants, a la CAL i durant aquesta setmana a l’auditori de les Cotxeres de Sants. A més, durant aquest temps hi haurà també punts itinerants per tot el barri, perquè els veïns puguin informar-se sobre la consulta.

EL 3

Fotos: Sants Montjuïc Decideix i EL3.CAT

Compartir: