Can Muns acollirà el centre de dia de La Llar

Les noves instal·lacions tindran tres plantes i disposaran de gimnàs, menjador i sales diverses per les activitats que ofereixen als usuaris


L’equipament que aviat es començarà a construir a la plaça de Can Muns, al carrer Gavà del barri de la Bordeta, acollirà les instal·lacions de dues entitats de Sants-Montjuïc. Per una banda, la Fundació Hospitalària Sant Pere Claver tindrà una residència psiquiàtrica; per altra banda, l’Associació Catalana de la Llar de l’Afectat de l’Esclerosi Múltiple tindrà una centre de dia que els permetrà oferir els seus serveis “amb més qualitat i més espai” segons explica Blas Membrives, president de l’entitat d’Hostafrancs. Els dos equipaments estaran en un mateix edifici però tindran un funcionament autònom, amb entrades i instal·lacions diferenciades.

Les noves instal·lacions de La Llar tindran tres plantes i disposaran d’un gimnàs més gran i en més condicions, un menjador i sales diverses per poder fer més còmodament les activitats que ofereixen als usuaris, com les teràpies tant per afectats com per a familiars. “Serà molt més gran que el que tenim fins ara”, diu Blas Membrives, que explica que a l’associació ofereixen una gran diversitat d’activitats per forçar als afectats a sortir de casa i millorar la seva qualitat de vida. “Amb el nou espai podrem dedicar més hores a la gent i podrem fer-ho amb més qualitat i més professionals”, diu Blas Membrives.

Les instal·lacions que utilitzen fins que no es construeixi el nou espai de Can Muns, al carrer Leiva, “són raonables”, però se’ls fan petites perquè, segons diu el president, cada vegada tenen més demanda: “És complicat treballar amb tanta gent tot i que tenim la sort que no tothom ve cada dia”.

Ara per ara ja s’ha escollit l’espai del nou equipament, el projecte està gairebé definit i es preveu que les obres comencin entre el juliol i l’agost. La Llar preveu traslladar-se a finals del 2011.

EL 3

EL 3

Fotos: Associació Catalana de la Llar de l’Afectat de l’Esclerosi Múltiple

Compartir: