Els barrufets celebren els seus 50 anys al carrer Vallespir

“Dins del poblat no hi faltarà cap detall, podrem trobar-hi fins i tot la casa d'en Gargamel”


El carrer Vallespir s’omple de bolets aquesta Festa Major, però no a l’estil de “Caçadors de bolets”, sinó que ho fa per rebre ni més ni menys que als encantadors barrufets. La comissió ha volgut celebrar els 50 anys d’aquests dibuixos animats, fent un guarniment en honor seu. “Dins del poblat no hi faltarà cap detall”, ens avança l’Amadeu, vocal de la comissió, podrem trobar-hi fins i tot la casa del Gargamel i els bolets dels barrufets. Tot el poblat està treballat amb porexpan, “el tallem, el manipulem, el pintem, parlem amb el porexpan…, fem de tot” ens explica l’Amadeu.

La comissió és l’encarregada de preparar els actes i els guarniments del carrer, però com cada any rep l’ajuda de la desena de jubilats que aporten el seu gra de sorra, “el nostre local és una mica com el casal dels avis”, bromeja l’Amadeu.

“Tenim sort de continuar com a mínim els dotze carrers que som i de tenir aquesta il•lusió que tenim”. I és que d’il•lusió si que no els en falta, aquest any el carrer Vallespir no descansarà ni un moment, es faran moltíssimes activitats: jocs per la canalla, actes amb els mossos d’esquadra, havaneres, música disco, orquestra, sardanes, gospel… tot això amb l’agradable companyia dels barrufets. Però compte amb el Gargamel que també voltarà per la Festa Major!

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: