Nou local per La Llar de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple al Poble-sec

L’Associació Catalana La Llar de l'Afectat d’Esclerosi Múltiple d'Hostafrancs ja té el nou local cedit pel Districte de Sants-Montjuïc. Situat al principi del Passeig de l’Exposició, al barri de Poble-sec, l'equipament compta amb un espai d’uns 500 metres quadrats distribuïts en dues plantes.

Nou local per La Llar de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple al Poble-sec

L’Associació Catalana La Llar de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple d’Hostafrancs ja té el nou local cedit pel Districte de Sants-Montjuïc. Situat al principi del Passeig de l’Exposició, al barri de Poble-sec, l’equipament compta amb un espai d’uns 500 metres quadrats distribuïts en dues plantes.

Blas Membrives, president de l’associació, comenta “Per fi tindrem un lloc més adequat que el que tenim ara” i afegeix que aquest nou local és “un espai més gran” però “una mica lluny per nosaltres”. Tot i la nova ubicació, des de La Llar estan molt contents de com serà la seva nova seu, “l’Ajuntament l’ha posat molt bé” destaca Membrives.

Blas Membrives comenta també, que el local està encara per equipar i cal fer tot l’interior. Per la seva part ells ja han comprat el material de fisioteràpia i rehabilitació necessaris, així com el d’oficina. Tot aquest material està valorat en uns 100.000 euros, afegeix Membrives. A diferència de com passa en el local actual, cada activitat es farà en el seu lloc, el que els permetrà treballar “molt més ràpid i amb moltes més facilitats”.

Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants-Montjuïc, explica que la cerca del local no ha estat fàcil, ja que calia que aquest complís certes característiques. Jiménez ha explicat que l’espai escollit és un dels locals que construeix el Patronat Municipal d’Habitatge, després els cedeixen a l’Ajuntament per un lloguer que s’estableix en un conveni i aquest en pot fer ús.

Pel que fa al lloguer que hauran de pagar des de l’associació, Jiménez ha remarcat que es tracta d’un valor simbòlic, un cànon de 650 euros l’any. El gerent del Districte també ha quantificat el cost de les obres d’adequació en uns 400.000 euros, aproximadament. Està previst que el trasllat es pugui fer d’aquí a un any, ha matisat Jiménez.

noulocallallaresclerosimultiplepoblesecjunyde2014-02

 

Notícies relacionades:

Ja han començat les obres per enllestir l’equipament de Can Muns de la Bordeta (18 octubre, 2013)

Últims detalls per tancar l’acord del canvi de local de La Llar (17/07/2013)

La Llar celebra el XXI aniversari amb la promesa d’un nou local al costat de l’estació de França (02/07/2013)

La Llar busca alternatives en veure’s fora de l’equipament de Can Muns (05/04/2013)

Sant Pere Claver gestionarà l’equipament de Can Muns en solitari (23/01/2013)

La Llar de l’Afectat de l’Esclerosi Múltiple no anirà a Can Muns (03/07/2012)

L’equipament de Can Muns tancarà els veïns de les finques contigües (13/09/2011)

L’equipament per a discapacitats de la plaça de Cal Muns es començarà a construir d’aquí a dos mesos (25/02/2011)

Sant Pere Claver tindrà una llar a Can Muns (30/09/2009)

Can Muns acollirà el centre de dia de La Llar (30/06/2009)

Els veïns de la Bordeta debaten sobre la remodelació del barri (17/04/2009)

Voreres més amples per a Olzinelles i nou paviment a Bonet i Muixí, entre d’altres millores (07/04/2009)

Presenten el Pla d’Intervenció Integral del Barri de la Bordeta a les entitats del territori (07/11/2007)

“La regidora ens va prometre que els veïns i veïnes intervindríem en les decisions dels projectes de la Llei de Barris” (12/07/2007)

Per fi, Cal Muns obert (29/09/2006)

Compartir: