Neus Munté critica la relació de desconfiança del govern de Colau amb el teixit associatiu de Sants-Montjuïc

La candidata a l'alcaldia de Barcelona pel PDeCAT va presentar el seu projecte per a les eleccions municipals de 2019, en un acte celebrat dimarts al vespre al carrer Sant Crist del barri de Sants. [[Vegeu fotos]]

Neus Munté critica la relació de desconfiança del govern de Colau amb el teixit associatiu de Sants-Montjuïc

La candidata a l’alcaldia de Barcelona pel PDeCAT, Neus Munté, va presentar el seu projecte en un acte celebrat dimarts al vespre al carrer Sant Crist del barri de Sants, davant de la seu local del Partit Demòcrata a Sants-Montjuïc. A la presentació també hi van intervenir la regidora adscrita al Districte de Sants-Montjuïc, Irma Rognoni, i el conseller-portaveu Sergi Sarri.

Munté va criticar la manca de diàleg que existeix per part del govern de Barcelona en Comú, i va referir-se a l’equidistància amb què Ada Colau i el seu equip està vivint el procés català: “Equidistància massa freqüent i massa dolorosa en uns moments d’excepcionalitat on hem de lamentar que els nostres companys que ja són a les presons catalanes tornen, però no tornen per anar a casa, per tant, tornen de nou privats de llibertat”.

També va dir que el districte de Sants-Montjuïc tot i ser el més extens territorialment de tota la ciutat “no es veu recompensat en un nivell d’inversió idoni”, per això creu que el districte “necessita treballar fort per guanyar una nova centralitat dins de la ciutat”. Per fer-ho assegurava que seguirà apostant per impulsar equipaments importants a Can Batlló, com l’Arxiu de la Ciutat que “ens poden donar visibilitat i importància estratègica”.

En el seu discurs, Munté va carregar contra l’actual Ajuntament per la relació de desconfiança existent amb el teixit associatiu dels nostres barris: “És al·lucinant pensar que des d’una posició de govern amb ganes de liderar la ciutat i transformar el dia a dia de les persones actues amb desconfiança i amb reserva respecte a aquests actors estratègics, i això explica que les relacions amb les entitats no estigui basada amb la voluntat de donar una seguretat en les seves accions”. En aquest sentit, es va comprometre a treballar “per donar major seguretat a les entitats que pateixen aquestes actituds sectàries”.

Finalment, va parlar d’ampliar zones verdes al districte, apostar per l’habitatge social i millorar els accessos a la ciutat disposant de grans aparcaments per tal de garantir la mobilitat entre els districtes i dins dels mateixos. I va denunciar la “proliferació de carrils bicis no demandats, ni necessaris ni consensuats” als nostres barris, per bé que va defensar la prioritat del vianant.

acteneusmuntepdecatsantsmontjuicjuliolde2018-01

acteneusmuntepdecatsantsmontjuicjuliolde2018-03

acteneusmuntepdecatsantsmontjuicjuliolde2018-04

acteneusmuntepdecatsantsmontjuicjuliolde2018-05

acteneusmuntepdecatsantsmontjuicjuliolde2018-06

acteneusmuntepdecatsantsmontjuicjuliolde2018-07

acteneusmuntepdecatsantsmontjuicjuliolde2018-08

acteneusmuntepdecatsantsmontjuicjuliolde2018-09

acteneusmuntepdecatsantsmontjuicjuliolde2018-10

Compartir: