Mor el conductor d’un turisme accidentat a la Plaça Cerdà

Per causes que es desconeixen, un turisme va impactar contra un senyal vertical, i seguidament, contra un dels pilars del pont que cobreix la ronda. A conseqüència del fort impacte, el vehicle es va elevar colpejant el sostre del pont. El cotxe va acabar impactant contra el darrere d’un camió d’escombraries, que va incendiar-se.

Mor el conductor d’un turisme accidentat a la Plaça Cerdà

El conductor d’un vehicle va resultar mort la nit de diumenge quan circulava per la Ronda del Mig, en sentit descendent, a l’alçada de la plaça d’Idelfons Cerdà del districte de Sants-Montjuïc. En aquest punt, per causes que es desconeixen, va impactar contra un senyal vertical, i seguidament, contra un dels pilars del pont que cobreix la ronda. A conseqüència del fort impacte, el vehicle es va elevar colpejant el sostre del pont. El cotxe va acabar impactant contra el darrere d’un camió d’escombraries, que va incendiar-se.

L’accident va afectar també un altre vehicle i un ciclomotor. En total es van produir cinc ferits. Fins al lloc dels fets es van traslladar cinc dotacions de Bombers de Barcelona, que van realitzar l’extinció del foc i l’excarceració del conductor. El SEM va atendre a 4 persones ferides al lloc dels fets, i finalment va traslladar-ne 3 a hospitals.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident. Aquesta és la setzena víctima mortal en accident de trànsit en el que portem d’any a la ciutat, la primera circulant en cotxe.

Compartir: