Montserrat Dot serà la primera dona que presidirà la Unió Esportiva de Sants

La Junta Directiva de Dot la formaran Salvador Franco, com a vicepresident i tresorer; Artur Balaux, com a secretari; i els vocals Tània Soler, Toni Poveda, Joan Gómez, José Antonio Bujalance, Miquel Cabré i Pere Sampera.

Montserrat Dot serà la primera dona que presidirà la Unió Esportiva de Sants

El Sants té nova presidenta i serà la primera dona que ocuparà el màxim càrrec de l’ entitat santsenca, que està a punt de celebrar el seu centenari. Serà la Montserrat Dot, sòcia històrica, i qui ja havia estat secretària a la Junta Directiva fa anys, convertint-se en aquell moment en la primera dona membre de la directiva del club. La Junta Directiva de Dot la formaran Salvador Franco, com a vicepresident i tresorer; Artur Balaux, com a secretari; i els vocals Tània Soler, Toni Poveda, Joan Gómez (antic secretari), José Antonio Bujalance, Miquel Cabré i Pere Sampera. Entre els temes més propers que es trobaran sobre la taula hi ha la possible pujada del primer equip a la tercera divisió, després que la justícia els hagi donat la raó i la celebració del centenari del club.

Dot es va postular com a candidata el 3 de novembre i, com que ningú més s’hi ha presentat, no caldrà la celebració d’eleccions. El termini es va tancar el passat dilluns 6 de novembre a les 20 h i no hi va haver sorpreses d’última hora. Quedava pendent de saber si l’expresident del club, Vicenç Pérez de Tudela, es presentaria, però al final sembla que va desestimar la idea.

Cal recordar que Dot iniciarà el seu mandat després de quatre mesos en què l’entitat ha estat regida per una Junta Gestora, encapçalada per la Tània Soler. El juliol passat, setmanes després que el primer equip veiés frustrada la seva aspiració d’ascendir a Tercera Divisió (tot i que al final els despatxos han acabat dient una altra cosa), la Junta Directiva va dimitir en bloc, conduint, també, a la dimissió de l’aleshores president, en Vicenç Pérez de Tudela. Tudela deia al mateix juliol que la dimissió dels seus companys havia estat “un cop d’estat”. Des d’aleshores, la incertesa sobre el futur institucional del club ha estat absolut fins que ara fa un mes i mig, el 2 d’octubre, la Junta Gestora va comunicar que convocava eleccions pel dia 5 de desembre.

Però com que la Montserrat Dot no té competidors, no caldrà anar a les urnes i, si no hi ha impugnacions i al·legacions, serà nomenada nova presidenta del Sants el dimecres 15 de novembre a les 19 h.

novajuntaunioesportivadesantsnovembrede2017-02

Una crònica de Martí Odriozola i fotos de la Unió Esportiva de Sants

Compartir: