Més de 40.000 famílies sense recursos poden quedar-se sense productes d’higiene personal, de neteja de la llar i roba.

Associació Cívica La Nau

Més de 40.000 famílies sense recursos poden quedar-se sense productes d’higiene personal, de neteja de la llar i roba.

La continuïtat de l’Associació Cívica La Nau està en perill, sinó aconsegueix uns local on desenvolupar la seva activitat. Actualment realitzem la nostra tasca des de dos naus de 400 metres quadrats situades al carrer del Plom del barri de la Marina. Aquesta illa de naus pateix una afectació urbanística, motiu pel qual hem d’abandonar el local abans del mes d’octubre. Emília Català, secretària i una de les fundadores de l’associació, declara que “necessitem que ens donin un cop de mà per trobar un nou local perquè sinó la continuïtat de la nostra activitat corre perill”, “Hem mantingut contactes amb diferents administracions publiques i fins el moment no hem aconseguit cap solcuió”.

Si l’entitat no trova una nova ubicació deixarà de donar productes d’higiene personal, de la llar i roba a prop de 250 entitats i unes 40.000 famílies de Barcelona i rodalies.

L’Associació Cívica La Nau, és una entitat declarada d’utilitat pública que va néixer per les inquietuds socials d’un grup de persones motivades per a desenvolupar iniciatives d’interès general que ajudessin a col·lectius amb situació de risc d’exclusió social, centrant-se bàsicament en la redistribució dels excedents de recursos no alimentaris.

A banda de productes d’higiene personal, neteja de la llar i roba, realitzem altres campanyes com les bosses per Nadal (45.000 bosses) que s ’entreguen a residències de gent gran, hospitals, famílies, entitats, etc; recollida de joguines i el nou programa endegat l’any 2018 SOS Bebé. Actualment hi ha al voltant de 40 voluntaris fixes i un nombre variable de persones voluntàries eventuals.

Compartir: