L’Open Camp de Montjuïc tanca portes temporalment mentre busca nou finançament

Aquest passat dissabte el parc de l’esport ha tancat temporalment les seves portes, després dels seus primers 236 dies de funcionament a l’Anella Olímpica. La promotora del parc i l'assemblea de treballadors han arribat a un acord per tal de suspendre temporalment els actuals 53 llocs de treball directes i els 26 indirectes.

L’Open Camp de Montjuïc tanca portes temporalment mentre busca nou finançament

Aquest passat dissabte el parc de l’esport Open Camp ha tancat temporalment les seves portes, després dels seus primers 236 dies de funcionament a l’Anella Olímpica de Montjuïc. En un comunicat, els seus promotors asseguren que el parc “necessita més inversió econòmica per poder-se publicitar més i donar-se a conèixer millor amb l’objectiu d’arribar, no només als col·lectius escolars i les famílies de Barcelona que, ara per ara són els seus màxims usuaris, sinó també a un públic molt més ampli d’àmbit metropolità i nacional.”

Tot i que, de manera progressiva, des de l’obertura d’aquest innovador parc de l’esport el nombre de visitants diaris ha anat creixent, segons els promotors faria falta que aquests augmentessin encara més per tal de generar els ingressos suficients per poder fer front tant als preus dels lloguers de les diferents instal·lacions olímpiques municipals, com per l’amortització dels més de 7,8 milions d’euros d’inversió que la promotora del parc ha invertit per millorar, modernitzar i tecnificar les diferents instal·lacions municipals.

En el comunicat, els promotors han volgut destacar “la bona predisposició i sintonia que, en aquests darrers dies ha mostrat l’Ajuntament de Barcelona per tal de flexibilitzar i adequar a la realitat derivada del primer any de funcionament, els requeriments i les exigències establertes inicialment sobre la base d’una previsió d’ingressos molt més gran de la que finalment ha estat”.

Durant els propers dos mesos, la promotora assegura que es dedicarà també a recercar el finançament públic i privat necessari per poder afrontar la inversió i poder reobrir el parc de l’esport el més aviat possible. Aquesta nova injecció econòmica podria estructurar-se tant per la incorporació de nous inversors, com per la captació de nou finançament en forma de préstecs.

El mateix comunicat assegura que l’assemblea de treballadors ha arribat a un acord per tal de suspendre temporalment els actuals 53 llocs de treball directes i els 26 indirectes amb la intenció de reemprendre’ls, de manera immediata, tan bon punt es determini un nou marc de relacions amb l’Ajuntament, que segons els impulsors del parc faciliti la recerca de finançament i la reinversió necessària per poder tornar a obrir-lo.

Notícies relacionades:

Compartir: