Lluita Internacionalista demana construir una alternativa d’esquerra popular en una xerrada a la Casa del Mig

La formació política va organitzar divendres al vespre una xerrada a la Casa del Mig del Parc de l'Espanya Industrial del barri de Sants, on es va reclamar la necessitat de constituir una nova república catalana on es garanteixin els drets socials de la classe treballadora.

Lluita Internacionalista demana construir una alternativa d’esquerra popular en una xerrada a la Casa del Mig

Després de les eleccions del 21 de desembre són moltes les preguntes que el veïnat fa i necessita respondre. Per això, la formació política Lluita Internacionalista va organitzar divendres al vespre una xerrada per donar resposta a aquests interrogants a la Casa del Mig del Parc de l’Espanya Industrial del barri de Sants. L’objectiu de la xerrada va ser conscienciar de la necessitat de constituir una nova república catalana pels treballadors, on es garanteixin els drets socials de la classe treballadora: “Cal una reforma total perquè les lleis laborals i socials recuperin els serveis públics i és necessari derogar les lleis que estan portant a molts treballadors a la pobresa”, explicava la Marga de Lluita Internacionalista.

L’acte, impulsat per aquesta organització política que a les passades eleccions va donar suport a la CUP – Crida Constituent, va comptar amb la intervenció de Josep Lluís del Alcázar i Rosario de Mendieta, membres de Lluita Internacionalista. Alcázar va assegurar que la CUP no pot donar suport a una llista presentada per Puigdemont o Junqueras i creu que cal més coherència i la construcció d’una alternativa a l’esquerra: “S’ha de començar a perfilar una posició pròpia i un compromís clar i evident en totes les lluites populars”.

Finalment, Mendieta va assegurar que els resultats electorals del 21D van acabar derrotant el bloc del 155, “Hi ha un gran debilitament del PP a Catalunya i un enfortiment de les direccions burgeses, i ara cal construir alternatives d’esquerres i d’independència de classes que ens puguin portar a la materialització de la república i a la conquista dels drets socials”.

xerradalluitainternacionalistacasadelmigsantsgener2018-02

xerradalluitainternacionalistacasadelmigsantsgener2018-03

xerradalluitainternacionalistacasadelmigsantsgener2018-04

xerradalluitainternacionalistacasadelmigsantsgener2018-05

xerradalluitainternacionalistacasadelmigsantsgener2018-06

xerradalluitainternacionalistacasadelmigsantsgener2018-07

Compartir: