L’exjugador d’handbol Enric Masip serà el pregoner de la Festa Major de Sants

Nascut l’any 1969 i amb gairebé dos metres d’alçada, el considerat millor jugador català d’handbol de la història, Enric Masip, ha estat escollit per ser el pregoner de la Festa Major de Sants 2014, que es farà el proper dissabte 23 d'agost a les vuit del vespre al parc de l'Espanya Industrial.

L’exjugador d’handbol Enric Masip serà el pregoner de la Festa Major de Sants

Nascut l’any 1969 i amb gairebé dos metres d’alçada, el considerat millor jugador català d’handbol de la història, Enric Masip, ha estat escollit per ser el pregoner de la Festa Major de Sants 2014, que es farà el proper dissabte 23 d’agost a les vuit del vespre al parc de l’Espanya Industrial. Masip, va començar a jugar l’any 1986 al Club Balonmano Granollers. Més tard, l’any 1990 va fitxar al F.C.Barcelona i va ser a aquí on va desenvolupar una trajectòria excel·lent. Fins llavors ha obtingut fins a sis copes d’Europa, set lligues espanyoles d’handbol masculina i quatre supercopes d’Europa.

Masip ha estat 205 vegades internacional amb la selecció espanyola, també ha competit en sis campionants del món, tres campionats d’Europa i dos Jocs Olímpics. Concretament, amb tant sols 22 anys va participar als Jocs Olímpics del 1992 de Barcelona on va guanyar un diploma olímpic amb la selecció espanyola d’handbol. Fa deu anys que treballa a la Fundació del F.C.Barcelona i fins al 2013 ha estat membre de la Secretaria Tècnica de la secció del F.C.Barcelona.

Sonia Miró, presidenta de la Federació de Festa Major de Sants, assegura que “estem encantadíssims que sigui ell el pregoner de la Festa Major d’enguany. “És una persona encantadora, perfecte, guapo i alt”, comenta la presidenta. En aquest sentit, afirma que és una persona ideal per a la Festa Major de Sants. En relació al pregó, Miró espera que aquest sigui “bonic i curtet on Masip expliqui la seva història al barri de Sants”.

 

Foto: Federació de la Festa Major de Sants

Compartir: