L’Esbart Ciutat Comtal d’Hostafrancs rep el Premi Ciutat de Barcelona 2013 per l’espectacle Eulàlia

Ahir al vespre es va fer l'acte d'entrega dels guardons al Saló de Cent de l’Ajuntament. Els premis Ciutat de Barcelona es convoquen anualment per reconèixer la creació, la investigació i la producció de qualitat que es fa a la ciutat, l'entitat hostafranquina va ser premiada a l'apartat de Cultura popular i tradicional.

L’Esbart Ciutat Comtal d’Hostafrancs rep el Premi Ciutat de Barcelona 2013 per l’espectacle Eulàlia

L’Esbart Ciutat Comtal, del barri d’Hostafrancs, ha estat guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona 2013 en l’àmbit de Cultura popular i tradicional “per la producció de l’espectacle Eulàlia, visió actualitzada del drama d’origen que reuneix el treball interdisciplinari de música, dansa i teatre populars d’arrel tradicional aportant al poble de Barcelona un sentiment identitari del que ens en podem sentir orgullosos”, va explicar en l’entrega de premis el conductor de l’acte, el periodista Xavier Grasset.

“Molta emoció i molta satisfacció”, explica que han sentit en recollir el premi Lluís Calduch, director de l’esbart. “Molta alegria, moltíssima alegria”, diu també Joan Ramon Martínez, president de l’entitat. Feia uns 15 dies que els havien dit que serien guardonats amb aquest reconeixement i Calduch explica que va ser molt emotiu. “És molt difícil perquè es premia un treball de molts dels treballs que es fan a la ciutat de Barcelona”, diu. “És un premi a l’esforç de moltíssimes persones durant uns quants anys i estem encantats”, comenta també el president de l’entitat hostafranquina.

L’entrega de premis es va fer al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Els premis Ciutat de Barcelona es convoquen anualment per reconèixer la creació, la investigació i la producció de qualitat que es fa a la ciutat. “Tots vosaltres contribuïu decisivament a fer de Barcelona una ciutat de cultura, de coneixement, de creativitat, d’innovació i de benestar”, ha dit l’alcalde Xavier Trias dirigint-se als guardonats.

entregapremisesbartciutatcomtalhostafrancsfebrerde2014-01

entregapremisesbartciutatcomtalhostafrancsfebrerde2014-02

entregapremisesbartciutatcomtalhostafrancsfebrerde2014-03

entregapremisesbartciutatcomtalhostafrancsfebrerde2014-04

Fotos EL3.CAT i Esbart Ciutat Comtal

Compartir: