Les xarxes socials envairan el carrer Canalejas durant la Festa Major de Sants

El carrer estrena enguany nova junta de la comissió de festes, que expliquen que han volgut metaforitzar aquesta modernització mitjançant quelcom contemporani com les noves tecnologies. [[A partir d'avui EL3 us explicarà com preparen els decorats cada una de les comissions de la Festa Major de Sants 2014]]

Les xarxes socials envairan el carrer Canalejas durant la Festa Major de Sants

El carrer Canalejas estrena enguany nova junta de la comissió de festes per la propera Festa Major de Sants, que se celebrarà del 23 al 30 d’agost. Tal i com diu Dolors Liria, la nova presidenta del carrer “nosaltres pertanyem a la nova generació”, per tant, en aquest sentit explica que volen metaforitzar aquesta modernització mitjançant quelcom contemporani, en aquest cas, les noves tecnologies.

D’aquesta manera, els guarniments del sostre es basaran en els logotips o imatges que representen les xarxes socials més famoses que s’utilitzen entre el jovent. Pel que fa a la portalada, Eulàlia Montoro, tresorera de la comissió diu que “encara no està del tot pensat com la decorarem, però pensem que els materials seran bàsicament pladur, fusta reciclada i cartró”, a diferència del sostre, que serà decorat principalment per goma EVA.

Pel que fa als actes al carrer, es mantindrà el tradicional sopar de germanor el diumenge al vespre -que la presidenta ens revela que serà una paella popular-, les clàssiques havaneres i també les activitats infantils en la seva totalitat. Però, han volgut donar un pas mes enllà en les actuacions i han decidit portar nous grups, com per exemple el grup de jazz “La Vella Dixieland” o una nit de rumba catalana amb “Los Cuatro de la Cera”.

preparaciodecoratcarrercanalejasfestamajordesantsjuliol2014-05

preparaciodecoratcarrercanalejasfestamajordesantsjuliol2014-02

preparaciodecoratcarrercanalejasfestamajordesantsjuliol2014-03

preparaciodecoratcarrercanalejasfestamajordesantsjuliol2014-04

Compartir: