Les obres de remodelació dels Jardins de la Mediterrània de la Marina començaran amb retard

Els treballs duraran prop d'un any i permetran guanyar una zona d'estada i repòs, un espai per a infants d'entre 0 i 5 anys i un espai lliure i equipat perquè les associacions del barri hi puguin desenvolupar les seves activitats a l'aire lliure.

Les obres de remodelació dels Jardins de la Mediterrània de la Marina començaran amb retard

Els Jardins de la Mediterrània, al barri de la Marina, tindran una nova imatge totalment renovada i més accessible per al veïnat de l’entorn. El passat 26 de novembre es va començar a tancar l’espai amb tanques metàl·liques, per poder deixar els estris i la maquinària necessària que s’anirà instal·lant durant aquests dies per poder començar els arranjaments. Aquests duraran 12 mesos i serviran per eliminar els desnivells i les barreres arquitectòniques. També es milloraran els accessos, es renovarà el paviment i es col·locaran arbres i mobiliari urbà. A més, es plantarà una vegetació que donarà un caràcter de jardí mediterrani, es renovarà l’enllumenat i les instal·lacions del reg.

L’inici de les obres s’ha retardat “els problemes que sovint apareixen després de les planificacions inicials i que a vegades sorgeixen en els processos de licitació” explica Laura Pérez, regidora del Districte de Sants-Montjuïc, que afegia “esperem que en les setmanes vinents puguem començar unes obres que sabem que són molt esperades per part del veïnat” i recorda que “no és una obra de gran complexitat i això hauria de facilitar les coses”.

Abdó Florencio, president de la Coordinadora de les Associacions de Veïns i Comerciants de la Marina, comenta que “estem a la primera setmana de desembre i l’únic que s’ha fet aquí és posar una tanca” i destaca que “no té pinta que les obres comencin fins passat el pont”. Per altra banda, Florencio creu que hauria estat important “que les obres haguessin començat en època de fred per tal de no afectar la clientela de les diverses botigues i bars que envolten els jardins”, i recorda que “fa uns mesos es va fer una presentació del projecte aquí mateix i es va dir que es començaria, com a tard, a principis de novembre”.

Les obres es desenvoluparan en sis fases. Una vegada finalitzin, s’haurà guanyat una zona d’estada i repòs, un espai per a infants d’entre 0 i 5 anys i un espai lliure i equipat perquè les associacions del barri hi puguin desenvolupar les seves activitats a l’aire lliure. El projecte s’emmarca en una de les actuacions del Pla de Barris de la Marina.

iniciobresjardinsdelamediterraniadesembrede2018-08

iniciobresjardinsdelamediterraniadesembrede2018-01

iniciobresjardinsdelamediterraniadesembrede2018-03

iniciobresjardinsdelamediterraniadesembrede2018-04

iniciobresjardinsdelamediterraniadesembrede2018-05

iniciobresjardinsdelamediterraniadesembrede2018-06

iniciobresjardinsdelamediterraniadesembrede2018-07

Compartir: