Les nits de cinema a la fresca arriben a Sants

El clicle de Cinema a la Fresca s'allargarà fins al 16 de juliol, on cada dijous es projectaran pel·lícules al passatge Fructuós Gelabert, al costat de les Cotxeres. El Gran Hotel Budapest va obrir el cicle d'enguany.

Les nits de cinema a la fresca arriben a Sants

Amb l’arribada de la calor costa agafar més el son a la nit, i que millor que apropar-se els dijous al passatge Fructuós Gelabert, al costat de l’auditori de les Cotxeres de Sants, per gaudir del cicle de cinema a la fresca. Ahir ja s’hi va projectar la primera pel·lícula, i fins al pròxim 16 de juliol, cada setmana, tothom que vulgui apropar-se podrà gaudir de grans films de manera gratuïta.

Ja fa uns 25 anys, segons Toni Ayza, membre de l’organització, que es fa aquest clàssic de l’estiu als nostres barris i que pot agrupar gairebé 700 persones de públic en cada projecció. Ahir s’hi va poder veure “El Gran Hotel Budapest” del director Wes Anderson, “va anar molt bé, va fer bon temps i van venir més de 400 persones” comenta Ayza. La setmana vinent, el 25 de juny, es projectarà el documental Citizenfour “en el que s’escolten les escoltes telefòniques de la NSA i d’altres agències d’intel•ligència, per tant amb aquest perfil diferent de film volem trencar la programació del cinema la fresca” assegura. Si es vol viure l’experiència de com un refugiat de la guerra civil sudanesa conviu als Estats Units amb altres nens sudanesos s’ha d’anar a veure el pròxim 2 de juliol “La bona mentida” de Philippe Falardeau. Les pel·lícules italianes també tindran protagonisme. Va estrenar-se fa poc a Barcelona i el 9 de juliol es projectarà “El capital humano” de Paolo Virzi. El cicle del cinema a la fresca clourà el pròxim 16 de juliol amb una de les millors pel·lícules catalanes, es tracta de “Rastres de sàndal” de la directora Maria Ripoll.

Ayza creu que el cinema a la fresca és una activitat gratuïta “molt agradable, comunitària i interessant per anar amb els amics, família i veïns”. A més, els organitzadors asseguren que “han buscat pel·lícules bones, transmetin valors i que sigui una mostra de les millors pel·lícules de l’any passat”. En el cas que plogués o fes vent el cinema a la fresca es faria a l’interior de l’Auditori de les Cotxeres de Sants, per tal de no alterar la programació.

cinemaalafrescacotxeresdesants18dejuny2015-02

Compartir: