Les entitats d’Hostafrancs relegeixen Josep Espín com a president de la FAECH

L'Assemblea General de la federació hostafranquina va renovar una part de la seva junta directiva, mantenint Josep Espín com a president, Maria Rosa Alarcón com a sots-presidenta, Núria Agut com a secretària i Alicia Bernadas com a tresorera, així com diverses vocalies formades pels representants de les entitats.

Les entitats d’Hostafrancs relegeixen Josep Espín com a president de la FAECH

La Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs va celebrar la seva Assemblea General, on es va renovar una part de la seva junta directiva, amb Josep Espín com a president, Maria Rosa Alarcón com a sots-presidenta, Núria Agut com a secretària i Alicia Bernadas com a tresorera, així com diverses vocalies formades pels representants de les entitats hostafranquines.

De cara a aquest nou mandat, tal i com explica Espín, “la voluntat és anar incorporant gent nova de noves entitats per seguir ampliant el nostre teixit i tirant endavant més projectes”. A nivell de grans equipaments, els principals reptes són “continuar definint la superilla i establir els usos per a l’equipament al carrer Diputació, que serà cabdal al barri”. Des del món de l’associacionisme es vol potenciar totes les entitats i seguir fent xarxa amb el projecte “Fem Hostafrancs”. Espín, però, reconeix que hi ha altres punts pendents que han sorgit als Consells de Barri, “hem aconseguit millores a Hostafrancs, però hem de seguir construint un barri millor, així com potenciar el comerç”.

D’aquest anterior mandat, per a la junta, el gran objectiu assolit ha estat “el bon funcionament de la Festa Major d’Hostafrancs, hem pogut treballar per mantenir-la i que sigui un referent per tota la ciutat”. Celebra, també, que el veïnat respongui a les propostes que es fan des de la FAECH així com els actes de celebració de l’aniversari de la federació que s’han estat realitzant durant tot el curs.

Compartir: