Les entitats i institucions de Sants-Montjuïc se sumen a l’aturada per denunciar la repressió policial

Les entitats dels nostres barris se sumen a la protesta i la mobilització d'aquest dimarts 3 d'octubre per paralitzar Catalunya. D'aquesta manera, el veïnat pretén denunciar la "inadmissible repressió policial" que diumenge van patir moltes persones que volien exercir el seu dret a vot arreu del país.

Les entitats i institucions de Sants-Montjuïc se sumen a l’aturada per denunciar la repressió policial

Les entitats dels nostres barris se sumen a la protesta i la mobilització d’aquest dimarts 3 d’octubre per paralitzar Catalunya. D’aquesta manera, el veïnat pretén denunciar la “inadmissible repressió policial” que diumenge van patir moltes persones que volien exercir el seu dret a vot arreu del país. “Els fets són uns atacs directe a la democràcia i no es poden tolerar més”, expressava Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. De fet, tots els centres cívics i esportius que depenen d’aquesta federació d’entitats, com les Cotxeres de Sants, el Casinet d’Hostafrancs, el Poliesportiu de l’Espanya Industrial i el de la Bordeta romandran tancats en senyal de protesta.

També es preveu que la majoria de les escoles i instituts del districte aturin les classes. Des de l’Assemblea Groga de Sants s’organitza una acció de protesta a la plaça de Sants. “La repressió ha estat molt bèstia i s’ha de denunciar, per això s’ha de donar un espai als infants perquè puguin participar i on es pugui parlar d’aquest tema”, diu l’Esther Rams.

I al barri del Poble-sec, la Coordinadora d’Entitats s’uneix a la paralització i els quatre centres cívics del barri romandran tancats. D’aquesta manera “volem condemnar tota la violència que vam viure, és impresentable i condemnable sense matisos”, comenta el president Antoni Reig que ha enviat un missatge de solidaritat a totes les persones ferides.

Bona part del petit comerç, parròquies i entitats del barri ja anunciaven amb cartells als aparadors i a les xarxes socials que se sumarien a la vaga i des del Districte de Sants-Montjuïc s’ha anunciat que tots els serveis de l’administració s’aturaran aquest dimarts.

aturadageneral2octubre2017-01

aturadageneral2octubre2017-03

aturadageneral2octubre2017-04

aturadageneral2octubre2017-06

A la foto les aturades d’aquest dilluns al migdia davant les Cotxeres de Sants.

Compartir: