Les entitats de Sants, Hostafrancs, la Bordeta i el Poble-sec viatgen a Bèlgica per trobar-se amb Carles Puigdemont

Una representació de les directives del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i la Coordinadora d'Entitats del Poble-sec han viatjat aquest dimecres fins a la ciutat de Waterloo, a Bèlgica, on s'han reunit durant més d'una hora amb Carles Puigdemont.

Les entitats de Sants, Hostafrancs, la Bordeta i el Poble-sec viatgen a Bèlgica per trobar-se amb Carles Puigdemont

Una representació de les directives del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec han viatjat aquest dimecres fins a la ciutat de Waterloo, a Bèlgica, per reunir-se amb Carles Puigdemont i donar-li suport: “Ell està a l’exili, no pot venir a Catalunya, però nosaltres tenim l’opció, de moment, d’anar a veure’l, donar-li tot el nostre suport i posar-nos al servei per qualsevol cosa que necessiti”, explica Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat.

Durant la reunió, de més d’una hora, han pogut parlar de temes d’actualitat i de les perspectives de futur. Erill assegura d’haver-lo vist “animat” i destaca la voluntat que té “d’internacionalitzar el procés”. A més, segons l’hostafranquina “Puigdemont preveu, molt aviat, un acord per poder tirar endavant el govern”. En aquest sentit, Pep Ribas, president de la CAL comenta que el “gran missatge” que s’emporta de la visita és que segons Puigdemont “estem guanyant la batalla mediàtica, des del punt de vista de la internacionalització”.

Des de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec han considerat necessari saludar a Puigdemont per “transmetre-li els nostres desitjos perquè tiri endavant en la seva feina política, a favor de la república i de la ciutadania”, segons el seu president, Antoni Reig. També ha volgut fer-li arribar les mostres de solidaritat del veïnat del barri, “volem que pugui copsar la veu de la ciutadania en directe”, afegeix.

reuniosecretariatentitatssantscarlespuigdemontfebrer2018-02

Compartir: