Les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta recapten la xifra rècord de 17.830 euros per La Marató

Tot i que el gruix d'aquests donatius es van recollir a l'acte conjunt que es va fer als Jardins de la Rambla de Sants, les entitats han seguit organitzant concerts, berenars, tómboles i altres activitats que han servit per arribar als 17.830 euros, un nou rècord als nostres barris i que s'han ingressat aquest febrer al compte de la fundació.

Les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta recapten la xifra rècord de 17.830 euros per La Marató

Les diferents entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta que van organitzar activitats per recollir fons per La Marató de TV3 ja han entregat les guardioles a l’Associació de Veïns, Comerciants i Industrials del Triangle de Sants, que s’encarrega cada any de coordinar i recomptar tots els diners recollits, que aquest mateix mes de febrer s’han ingressat a la compte corrent de la Fundació i que es dedicaran a la investigació del càncer.

Tot i que el gruix d’aquests donatius es van recollir el 16 de desembre a l’acte conjunt que es va fer als Jardins de la Rambla de Sants, les entitats han seguit organitzant concerts, berenars, tómboles i altres activitats que han servit per arribar als 17.830 euros, un nou rècord als nostres barris.

Teresa Calvet, secretària general del Triangle, considera que “un any més el veïnat de Sants ha estat disposat a col·laborar en aquesta nova edició solidària”. Enguany hi han participat 32 entitats, més que l’any anterior. Calvet detalla que “el 2017 van participar menys entitats i es va recaptar menys, això va creixent i esperem que a la propera Marató el creixement segueixi”. El Triangle fa “diferents trobades al llarg de l’any per saber quines entitats col·laboraran, dos mesos abans de La Marató ens reunim i faciliten les guardioles”, explica Calvet sobre l’organització. Un cop celebrada la festa solidària, s’entreguen els diners en públic, es fan fotografies i es pren constància de l’entrega i de la xifra recaptada per a cada entitat.

Un cop s’ha celebrat La Marató es dona un mes i mig de marge per a fer tot el recapte i és El Triangle l’entitat que s’encarrega d’enviar el total de diners directament a TV3.

entitatsdesantsdonacionslamaratotv3febrerde2019-03

entitatsdesantsdonacionslamaratotv3febrerde2019-02

Fotos: Associació de Veïns, Comerciants i Industrials del Triangle de Sants

Compartir: