Les emocions a través de la pintura en una nova exposició al Casinet d’Hostafrancs

Treballant emocions és la nova exposició que l’artista Ferran Llagostera va inaugurar el passat divendres al centre cívic del Casinet d'Hostafrancs i que es podrà visitar fins al 19 de novembre. [[Vegeu fotos]]

Les emocions a través de la pintura en una nova exposició al Casinet d’Hostafrancs

Treballant emocions és la nova exposició que l’artista Ferran Llagostera va inaugurar el passat divendres al centre cívic del Casinet d’Hostafrancs i que es podrà visitar fins al 19 de novembre. Aquesta, és la segona mostra de l’artista i recull diverses obres que han estat creades al llarg dels darrers tres anys i, per tant, a través de les pintures abstractes, cúbiques i realistes que s’exposen, on es reflecteix la visió que té l’artista del seu entorn.

Amb aquest projecte artístic, Llagostera pretén mostrar a la gent el treball que es pot dur a terme a través de la vessant més emocional de la nostra ment, deixant-nos portar per les sensacions d’aquesta. Així, l’artista destaca la versatilitat de les obres: “Poder arribar a fer coses diferents és important, perquè hi han molts artistes que es queden estancats en una tècnica, per això m’agrada ser versàtil i poder fer qualsevol cosa amb diferents tècniques i amb diferents formes de veure-ho.”

Durant la inauguració, prop d’una cinquantena de persones van poder gaudir de les seves obres “L’exposició ha sigut molt maca i, a més, els quadres em transmeten molta vida i crec que tenen llenguatge”, comentava l’Esther. En Pol destacava “la creativitat i la precisió” de les obres”. I en Joan Sánchez, veí del barri, va subratllar l’aposta de l’artista, “és un pintor que fa pocs anys que es dedica a la pintura i ja ha començat a debutar de forma internacional amb una aportació molt bona al món de la pintura.” A més, va referir-se a la “varietat de colors i de diferents contrastos” que reflecteixen les obres”.

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-01

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-02

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-03

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-04

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-05

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-06

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-07

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-08

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-09

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-10

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-11

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-12

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-13

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-14

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-15

exposicioferranllagosteracasinethostafrancsnovembre2017-16

Compartir: