Les corals del barri ofereixen la tradicional cantada d’Advent

La cantada, que es va fer a la sala de plens del Districte, va comptar amb les actuacions d'una quinzena de corals de Sants-Montjuïc, que van interpretar nadales per a tots els gustos. [[Vegeu fotos]]

Les corals del barri ofereixen la tradicional cantada d’Advent

Hi ha millor manera per celebrar el nadal que escoltar nadales cantades per les millors corals? A l’alcaldia del districte de Sants-Montjuïc creuen que no, i ja fa anys que celebren el Nadal amb un advent de nadales a càrrec de les corals dels nostres barris.

Com a mostra de l’ascens de les corals, del seu esperit participatiu i divers, i continuant una tradició de fa molts anys, el passat cap de setmana tot el veïnat va poder assistir gratuïtament amb l’advent coral que es va fer a la sala de plens del Districte. Les organitzadores de l’esdeveniment, l’Elvira Aguirre tècnica del Districte, i la Montse Velázquez del projecte Cotxeres-Casinet, parlaven sobre l’advent com “un fet que les corals ja tenen molt per la mà i és un concert esperat. Un cop es comuniquen les dates, ja no cal fer reunions presencials i via mail ja ens posem d’acord”. I també van recomanar-nos les altres activitats nadalenques que es faran al barri. “A Sants en concret tindreu el 27, 28, i 29 els espectacles de la Pau Sense Treva i a partir del dia 2 al 5, els tallers a l’auditori de Cotxeres.”

Alguns dels participants, membres de la Massa Coralla Vinya de Sants van explicar què significa l’advent per ells. La María Muñoz, presidenta de la Vinya de Sants, va animar a tothom a participar en una coral: “tenim un mestre que ens ensenya. No canta ningú i al cap del mes ja canta tothom. El que vulgui venir que vingui i sobretot homes, que no n’hi ha.”

La cantada va comptar amb la presència de la Massa Coral La Vinya de Sants (dirigit per Xavier Martín), el Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida (dirigit per Arnau Roure), la Coral Sant Medir (dirigida per Anna Llombart, Olga Miracle, Berta Carreras, Laia Ermi, Alba Palouzié, Marta Solans, Anna Vergara i Ramon Beltran), la Coral Àmfora (dirigida també per Ramon Beltran), el Gospel Sants Group (amb Daniel Zoppetti al capdavant), la Coral Estel del Centre Catòlic de Sants (sota la batuta de Murat Khupov), la Coral Daina (dirigida per Manel Zurita Vera), La Coral Rosa d’Abril i Sant Cristòfol (a càrrec de Walter Petersen), la Societat Coral La Joia de Montjuïc (dirigida per Núria Gaig i Jané), la Coral Esglèsia Evangèlica Baptista d’Hostafrancs (a mans de Ruben López i Miriam Zoppetti), la Coral la Floresta (amb el mestre Santos Martínez Trabal), l’Orfeó de Sants (amb la històrica Montserrat Tous), i finalment la Coral Cor Alegre de Sants (dirigida per Bruno Nájera).

El repertori va comptar amb tots els clàssics nadalencs, alguns dels que van destacar van ser: El Petit Vailet, Blanca Navidad, Nadales catalanes, El cant dels ocells, A Betlem me’n vull anar, Campana sobre campana, Joy to the World, Ara que és Nadal i El noi de la mare.

Una de les moltes activitats organitzades al barri, i una tradició que tots estimem.

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-01

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-02

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-03

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-04

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-05

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-06

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-07

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-08

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-09

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-10

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-11

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-12

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-13

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-14

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-15

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-16

adventcoralsalaplenssantsmontjuicdesembre2018-17

Compartir: