L’Atles Tour, per viure en primera persona el Tour de França als poliesportius del barri

L’Atles Tour, per viure en primera persona el Tour de França als poliesportius del barri

Del 7 al 29 de juliol ho hem preparat tot per viure el Tour de França… des de dalt de la bicicleta i en primera persona! Portem el Tour de França al CEM l’Espanya Industrial i al CEM la Bordeta. Reproduïm a escala les 21 etapes del Tour, en total seran:

-21 etapes
-22 hores de pedaleig
-13 monitors
-51 sessions de spinning #ATLESTour
-52 ports
-37 esprints
-2 contrarellotges

Pujades als mítics colls de la Madeleine, Alpe d’Huez, Tourmalet…i entrada triomfal a París!!!
Seguim el mateix calendari del Tour, amb 2 dies de descans (16 i 23 de juliol). Entre tots els participants que assoleixin 10 etapes seran obsequiats amb un bidó de ciclisme exclusiu de l’AtlesTour i amb un mínim de 15 etapes poden participar en el sorteig de 6 mallots grocs. Totes les sessions són de 50′, excepte les dels diumenges, que són etapes especials de 90’ i puntuen doble. Les etapes dels diumenges es realitzen únicament al CEM l’Espanya Industrial, amb accés lliure per a les persones abonades al CEM la Bordeta i compten amb un sorteig de 10 bidons de ciclisme i productes Nutri Sport entre els participants.

Com a novetat d’enguany, reservem 2 places de cada sessió a persones no abonades. Cal sol·licitar-la amb 24 h d’antelació a info@atlesesports.cat.

A més a més, aquest any les sessions s’acompanyen de suport audiovisual, augmentant al màxim la sensació de pedaleig amb imatges adaptades a cada perfil d’etapa.

També fem el concurs fotogràfic #ATLESTour de França. Fins al 29 de juliol, la gent es pot fer fotos i publica-les a l’Instagram @atlesesports, la millor fotografia tindrà premis espectaculars. Obert a tothom.

cartellatlestourfrancajuliolde2018

Compartir: