L’Associació Lúdica Club Silmaril de Sants organitza la SILMANIT

El proper dissabte faran una jornada nocturna de 12 hores de jocs de rol i de taula al Centre Social de Sants

L’Associació Lúdica Club Silmaril de Sants organitza la SILMANIT

L’Associació Lúdica Club Silmaril de Sants organitza el dissabte 30 de novembre la SILMANIT, unes jornades nocturnes de jocs de rol i de taula que tindran lloc de 18.00 a 6.00 hores al Centre Social de Sants, on està ubicada la seu del club. L’objectiu de la SILMANIT és difondre la cultura dels jocs de rol i de taula, com una alternativa lúdica que fomenta valors com la cooperació, la capacitat de resoldre reptes, la competència sana i, sobretot, la diversió amb amics. Així mateix, amb aquestes jornades nocturnes el Club Silmaril vol continuar amb la seva tasca d’obrir-se al barri de Sants i donar a conèixer les activitats que realitza al llarg de l’any.

Els assistents a la SILMANIT tindran accés a la ludoteca del club, i podran jugar a tants jocs de taula com vulguin; els socis del club estaran a disposició dels assistents per mostrar com es juga a qui ho demani. Així mateix, també tindran l’oportunitat de participar en diverses partides de rol muntades per l’organització, tant d’iniciació com per a jugadors experimentats. Algunes de les partides que s’organitzaran són El Rastre de Cthulhu (Gaslight) i Castell de Falkenstein, entre d’altres.

Aquesta és la segona edició de la SILMANIT, després de la celebrada el passat 18 de maig. En aquella ocasió, una quarantena de persones van gaudir de la ludoteca del club i de les partides de rol preparades per l’organització. La SILMANIT compta amb la col·laboració de portaldjuegos.com, el Centre Social de Sants i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.
Una associació del barri

L’Associació Lúdica Club Silmaril es va fundar l’any 1992, tot i que des del 1989 ja es feien partides regularment al Centre Social de Sants, i en l’actualitat compta amb una cinquantena de socis.
Tot i que el Club Silmaril sempre ha estat present en les activitats del barri de Sants – Marató de Cinema Fantàstic i de Terror, Pau sense Treva, Bordeta en Dansa -, amb la renovació de la Junta l’any passat el club s’ha marcat com un dels seus objectius prioritaris reforçar la seva presència al
barri i organitzar noves activitats per obrir-se a nous socis.

cartell12horesjocsdetaulaclubsilmarilsantsnovembre2013

Compartir: