L’Associació Fotogràfica de Sants inaugura nova seu social al carrer Salou

Dijous passat es va inaugurar la nova seu social i sala d'exposicions de l'AFOSANTS, situada al carrer Salou número 27, on comparteix espai amb l'Associació de Veïns, Comerciants i Industrials El Triangle de Sants i el Club Petanca Sants. [[Vegeu fotos]]

L’Associació Fotogràfica de Sants inaugura nova seu social al carrer Salou

Dijous passat es va inaugurar la nova seu social i sala d’exposicions de l’Associació Fotogràfica de Sants, situada al carrer Salou número 27, on comparteix espai amb l’Associació de Veïns, Comerciants i Industrials El Triangle de Sants i el Club Petanca Sants. Els socis de l’entitat, veïns, consellers del Districte de Sants-Montjuïc i regidors de l’Ajuntament de Barcelona van participar en la inauguració d’aquesta nova etapa de l’entitat. També van assistir-hi deu dels dotze socis fundadors de l’associació d’aficionats a la fotografia, que des del juliol de 2013 impulsen aquesta iniciativa al barri.

L’arribada d’AFOSANTS en aquest local es dona després que l’entitat hagi arribat a un acord amb El Triangle de Sants: “Ells necessitaven compartir el local, i nosaltres estàvem sense local, i vam arribar molt ràpidament a un acord. Esperem que ara, amb les tres entitats que estem en aquest local, s’amortitzi l’espai i tingui vida pròpia”, explicava Francesc Reina, president de l’Associació Fotogràfica de Sants. El president de l’Associació de Veïns, Comerciants i Industrials El Triangle de Sants, Joaquim Manyalich es mostrava satisfet d’acollir l’entitat al local: “Amb totes les exposicions de fotografies permanents que tindrem, penso que la gent vindrà i amb això farem barri. Penso que és molt important per la nostra associació”, deia.

L’Associació Fotogràfica de Sants compta actualment amb uns 170 socis i forma part de la Federació Catalana de Fotografia. Enguany ha quedat en cinquena posició a la lliga catalana de fotografia, i entre onzena i dotzena a la lliga espanyola. Una molt bona classificació, tot i els ingressos poc òptims que rep l’entitat, segons Reina: “És un orgull tenir aquesta gent al darrere, sou molt bons. Falta gent que es cregui que sap fer fotografia”. A l’acte també va sumar-se un dels socis fundadors de l’entitat fotogràfica, José Antonio Andrés Ferriz, que és alhora president de la Federació Catalana de Fotografia i que expressava el seu orgull: “En cinc anys, AFOSANTS ha estat capaç de ser una de les millors entitats de la Federació Catalana de Fotografia, d’Europa i del món”.

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-02

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-03

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-04

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-05

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-06

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-07

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-08

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-09

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-10

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-11

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-12

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-13

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-14

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-15

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-16

inaguracionoulocalafosantsjunyde2018-17

Compartir: