L’Associació de Veïns i Veïnes de Font de la Guatlla Magòria celebra la seva Assemblea General

Una seixantena de persones van participar dilluns a l'Assemblea General de l'Associació de Veïns i Veïnes de Font de la Guatlla Magòria, que es va fer al centre cívic del barri, i on les diferents vocalies de l'entitat guatllenca van explicar el seu pla de treball. [[Vegeu fotos]]

L’Associació de Veïns i Veïnes de Font de la Guatlla Magòria celebra la seva Assemblea General

Una seixantena de persones van participar dilluns a l’Assemblea General de l’Associació de Veïns i Veïnes de Font de la Guatlla Magòria, que es va fer al centre cívic del barri. El president de l’entitat guatllenca, Lluís Maté, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als assistents i resumir l’assemblea anterior. Seguidament les diferents vocalies van ser les protagonistes explicant les activitats que han dut a terme durant el darrer curs.

Pel que fa a la vocalia d’Urbanisme i Mobilitat, Leonard Ferràn, va parlar sobre les obres que es fan actualment al barri i els problemes d’aparcament que comporten. A la vocalia de Seguretat Ciutadana, Julià Carrasco, va comentar la bona relació amb la policia de proximitat i els mossos. També va ressaltar els assentaments de persones sense sostre que pernocten al Parc de la Font Florida i als porxos de les finques de la Gran Via.

Neus Badia, de la vocalia de Gent Gran, va repassar les activitats que s’han dut ha terme amb els avis del barri, com ara berenars, el Nadal o la castanyada. Des del Grup Dones, la Maria Antònia del Amo, va explicar les excursions i activitats lúdiques que han organitzat, com la visita a la Sagrada Família i la Colònia Güell.

Cristina Montpeyo, responsable de la vocalia de Cultura, va repassar les sortides a museus, exposicions de pintura o les matinals de música al centre cívic. També van explicar la seva tasca l’Arxiu de Documentació Històrica de la Font de la Guatlla. Lluís Florez, responsable d’organització i comunicació, va fer la proposta de poder millorar l’assistència a les activitats del veïnat de totes les edats, incidint en els més joves.

Pel que fa a la part econòmica, la tresorera de l’entitat, Maria del Carme Balona, va presentar l’estat de comptes i els pressupostos, que es van aprovar per unanimitat.

Finalment va cloure l’acte el vicepresident de l’associació veïnal, Julià Bort, que va parlar de les activitats de la Festa Major i de la Revetlla de Sant Joan.

assembleaveinalfontdelaguatllaabrilde2018-01

assembleaveinalfontdelaguatllaabrilde2018-02

assembleaveinalfontdelaguatllaabrilde2018-03

assembleaveinalfontdelaguatllaabrilde2018-04

assembleaveinalfontdelaguatllaabrilde2018-05

assembleaveinalfontdelaguatllaabrilde2018-06

assembleaveinalfontdelaguatllaabrilde2018-07

assembleaveinalfontdelaguatllaabrilde2018-08

assembleaveinalfontdelaguatllaabrilde2018-09

assembleaveinalfontdelaguatllaabrilde2018-10

assembleaveinalfontdelaguatllaabrilde2018-11

assembleaveinalfontdelaguatllaabrilde2018-12

Fotografies: Francesc Arraiza i Maria Andrés – Associació de Veïns i Veïnes de Font de la Guatlla

Compartir: