L’Associació de Veïns d’Hostafrancs demana una taula de seguretat per resoldre els conflictes de l’entorn dels jardins de Ramon Aramon i Serra

Durant les passades festes de Nadal, s'han donat diversos robatoris amb intimidació i, en alguns casos, fins i tot agressions a veïns. Els més greus es van donar els dies 23 i 24 de desembre, tots dos casos denunciats als Mossos d'Esquadra.

L’Associació de Veïns d’Hostafrancs demana una taula de seguretat per resoldre els conflictes de l’entorn dels jardins de Ramon Aramon i Serra

L’Associació de Veïns d’Hostafrancs ha acordat una reunió en matèria de seguretat amb responsables del Districte de Sants-Montjuïc, de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra per l’augment de inseguretat a la zona de confluència dels carrers Leiva i Cap de Guaita, a l’entorn dels jardins de Ramon Aramon i Serra. Durant les passades festes de Nadal, s’han donat diversos robatoris amb intimidació i, en alguns casos, fins i tot agressions a veïns. Els més greus es van donar els dies 23 i 24 de desembre, tots dos casos denunciats als Mossos d’Esquadra.

Davant la inseguretat ocasionada per aquest grup de joves que solen trobar-se en aquest espai, l’entitat veïnal vol “posar fil a l’agulla i solucionar d’arrel aquests conflictes”, tal com detalla el secretari de l’associació, Jordi Clausell. Sobre aquesta situació, Clausell afegeix que “diferents veïns ens han fet arribar les queixes d’incivisme i d’inseguretat i, com sabem, no són nous en aquest punt”.

Tot i que els fets es donen a l’entorn de l’espai de joves La Clau, des de l’associació veïnal es nega rotundament qualsevol relació entre els fets i l’activitat del local juvenil. En aquesta línia, Clausell explica que “el funcionament de l’equipament és important a nivell i de barri i no té res a veure amb el que poden fer alguns joves fora de l’equipament”. El veïnat ja sap que molts dels adolescents causants d’aquests conflictes no són membre del local de joves. Destaca, a més, que “no s’ha de criminalitzar a cap col·lectiu per aquests temes, s’han de denunciar sigui qui sigui, ni s’ha d’estigmatitzar l’equipament”.

jardinsderamonaramoniserrahostafrancsgener2020-02

jardinsderamonaramoniserrahostafrancsgener2020-05

Compartir: